Sultan nine 1 haftadır sokakta kalıyor

Adana’da ev kirasını ödeyemeyince evinden atılan 80 yaşındaki Sultan Paracı bir haftadır sokakta kalıyor

GİRİŞ 27.05.2017 10:38 GÜNCELLEME 27.05.2017 12:01
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Oğlu ile birlikte bir hafta öncesine kadar Yüreğir ilçesi Kozan Yolunda bir evde kiracı olarak ikamet eden Sultan nine. oğlu çalışmadığından kirayı ödemeyince eve sahibi tarafından sokağa atıldı.

Sultan Paracı oğlu ile birlikte Tahsilli Mahallesinde bir gecekondu olduğunu öğrenip oturmak için buraya geldi. Ancak ev çok kötü olduğu için Sultan nine eve yerleşemedi.

Eşyalarını evin önüne sokak kenarına koyan yaşlı kadın, bir haftadır burada kalıyor. Bir çekyat üzerinde hayatını geçiren Sultan Paracı’yı görüp üzülen mahalle sakinleri yardım etmeye çalışıyor.

Yaşlı kadını evlerine alıp banyo yaptırıp yiyecek ihtiyaçlarını gideren mahalleli, Ramazan’ın ilk günü Sultan nineye sahip çıkılmasını istiyor. Sultan Paracı ise oğlu olmasına rağmen eşyalarının çalınmaması için gece-gündüz buradan ayrılamıyor.

İlerleyen yaşına rağmen eşyalarını korumaya çalışan Paracı, "Ev sahibi bizi kirayı ödeyemediğimiz için sokağa attı. Mecbur kaldığımız için buradayız. Sokakta kalmak zor oluyor ama mecburum yapacak bir şey yok" dedi. Mahalle sakini Minyasi Atkıllı ise yaşlı kadına kendilerinin sahip çıktığını kadına oğlunun bile sahip çıkmadığını bir haftadır burada kaldığını söyledi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 23
  • fth23 6 yıl önce Şikayet Et
    birkişiye bakamıyorlarmı birlik olup kirasını öder yinede okadını o halde brakmaz insan.RABBİM kimseyi kimseye muhtaç etmesin
    Cevapla
  • Ethem bey 6 yıl önce Şikayet Et
    Adana valiliğine bilgi verelim arkadaşlar İlçe kaymakamlığını arayalım Stk Lara bilgi verelim Lütfen kim yapabiliyor ise yapsın
    Cevapla
  • salih 6 yıl önce Şikayet Et
    birde utanmadan bizsahip çıktık diyor mahalla sakinin biri. böylemi sahip çıkılıyor. sahip çıkılıyorda neden o yaşlı teyzem 1 haftadır sokakta yaşıyor. evinizde bir odanızdamı kalmadı?
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bu kadar acizmi, SYDV ler ne işe yarıyor. Vali ve kaymakamlar ne yapıyor.. halkın bu çilesi ne zaman bitecek... Böyle vatandaşa bari verin milli gelir payını... Ramazan günü bu idareciler vebalin farkında değil..
    Cevapla
  • Avsar 6 yıl önce Şikayet Et
    dairelerin bir cogu bos duruyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli şebekeyi Adana polisi çökertti
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası