Tamer Yiğit, Kurtlar Vadisi'nde
AKP’nin kurucuları arasında yer alan Yeşilçam’ın unutulmaz ismi Tamer Yiğit, 186 filme imza attıktan sonra şimdi de Kurtlar Vadisi-Pusu’da, kardeşini faili meçhul bir cinayete kurban veren Toros ailesinin reisini canlandıracak.

GİRİŞ 25.04.2007 10:18
GÜNCELLEME 25.04.2007 10:18
186 filme imza attıktan sonra şimdi de Kurtlar Vadisi Pusu’da Adana kökenli Toros ailesinin reislerinden Ali Selçuk Toros’u canlandıracak olan Tamer Yiğit, bu rolü, “Her starın oynamak isteyeceği bir karakter” diye nitelendiriyor. Kurtlar Vadisi’nin eski bölümlerini de dikkatle takip ettiğini belirten Yiğit, “Hiç bir yapım, Kurtlar Vadisi kadar beğeni toplamamış, merak ve ilgi uyandırmamıştır. Bu kadar ses getiren başka bir çalışma bence yok” diye konuşuyor.
Artık sadece manevi haz alacağı projelere dahil olmayı kabul ettiğini ifade eden Yiğit, Kurtlar Vadisi Pusu’nun yakalayacağı başarıya katkıda bulunmaktan mutluluk duyacağını da sözlerine ekliyor.