Cuma mesajları! En yeni 07 Temmuz Resimli Cuma mesajları

07 Temmuz cuma günü itibariyle resimli cuma mesajları günün en çok arananları listesine girdi. Biz de 2016 resimli cuma mesajları sizler için derledik. Sevdiklerinize eşinizle dostunuza rahatlıkla gönderebileceğiniz resimli cuma mesajları haber7.com'da.

Cuma mesajları! En yeni 07 Temmuz Resimli Cuma mesajları
Cuma mesajları! En yeni 07 Temmuz Resimli Cuma mesajları
GİRİŞ 07.07.2017 12:45 GÜNCELLEME 07.07.2017 12:45

Resimli cuma mesajlarını sevdiklerinize göndermek için birkaç yöntem kullanabilirsiniz Bunların başında kuşkusuz kısa mesaj yani SMS'ler geliyor. Bunun dışında 2017 resimli cuma mesajlarını Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr ya da WhatsApp uygulaması üzerinden gönderebilirsiniz.

Dünyanın dört bir yanındaki ve ülkemizdeki milyonlarca Müslüman bugün Cuma namazı ibadetlerini eda edecek. Bu kutlu günü sevdikleriyle paylaşmak isteyen vatandaşlarımız için en güzel Cuma mesajlarını derledik. İşte yakınlarınıza gönderebileceğini en anlamlı Cuma mesajları En güncel SMS cep telefonu cuma mesajları...

CUMA GÜNÜ EDİLECEK DUA

Herhangi bir kimse cuma gecesi (perşembeyi cumaya bağlayan gece) her ne hayırlı dileği için olursa olsun 100 kere: Essalatü ves-selamü aleyke ya seyyidi ya rasulallah huz bi yedi.kallet hileti edrikni. salavat-ı şerifini okursa dileği gerçekleşir, bu dünya ve ahirete ait hayırlı muratlarına erişir.

KISA ANLAMLI CUMA MESAJLARI

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne. “Cumanız mübarek olsun”

Ey Benim Güzel Mevlam, Benim Senden istediklerimi  Değil; Senin Bende  Görmek İstediklerini Yaşat Bana. Amin! Hayırlı Cumalar.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne. “Hayırlı cumalar”

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle. “Nurlu Cumalar”

Kalbimiz imana, gönlümüz İslama, dilimiz Kur-an’a, kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Amin. “Hayırlı Cumalar”

cuma-mesajı

Ey Rabbim! İstemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; duasını beklediğimizi hayırlara ulaştırmamanı diliyorum. “Cumanız mübarek olsun”

Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme, amin. “Hayırlı nurlu cumalar”

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (SAV) şefaatı üzerinize olsun. “Hayırlı Cumalar”

Hüzün ağır gelir yüreğe, ama en güzel duayı ettirir sahibine, en güzel dualarda buluşmak dileğiyle... Hayırlı cumalar

Allah’ım; Cumâ günleri kazanacağımız sevapları, Nurdan mürekkeplerle yazdır meleklerine.. (Amin) Hayırlı Cumâlar..

resimli-cuma-mesajı

ALLAH’ım! Varsın, bütün kainat varlığının aynası. Birsin, bütün mevcudat birliğinin şahidi. Hayırlı Cumalar

Ve bir Cuma vakti yine avuçlarıma üflüyorum kelimeleri… Hıçkırıklı ‘Amin’ler dökülüyor kirpiklerimden…

Dua dua saçılıyor sözlerimiz… Kâinatı okuyoruz… Ve Cuma’ya açılıyor gözlerimiz… Beş vakit aşk dokuyoruz…

Vakit Cuma… Bir dem düşer ruhuma…

Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

hayırlı-cumalar

Cuma günü,günlerin en kıymetlisi,Müslümanların bayramıdır Diğer bayram günlerinden daha kıymetlidir Cumamız Mubarek olsun inşallah

Cumayı Cuma yapın, Yalnız Allaha inanın, Cumayı idrak edip, Ondan fazilet kapın Cumanız kutlu olsun,

Ya Rabbim; bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip et Ya Rabbim. Biz kulların dualarını kabul et. Hayırlı nurlu cumalar.

Tüm din kardeşlerimin Cuması mübarek olsun. Allah herkese şifa versin, bu güzel gününüz gülümsemelerle bitsin inşallah.

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan Cumanızı kutlarım.

Bu mübarek cuma gününün tüm inananlar için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allahım bizi bize bırakıp şeytanın ve Nefsimizin elinde oyuncak eyleme. Bizi Rızanı kazanıp,Cennette Cemalini görenlerden eyle. (Amin) Hayırlı Nurlu Cumalar

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı