Çağatay Akman kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

Youtube'da yayınladığı 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısıyla milyonlarca tık alarak ünlenen Çağatay Akman kimdir? Ünlü ve genç şarkıcı Çağatay Akman'ın yaşamı merak konusu oldu. Peki, Çağatay Akman aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Çağatay Akman kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?
Çağatay Akman kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?
GİRİŞ 16.02.2018 17:02 GÜNCELLEME 16.02.2018 17:02
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Gençler arasında oldukça popüler olan Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısıyla bir anda ünlenen Çağatay Akman jenerik müziğini hazırladığı Bizim Hikaye dizisi ile tekrar gündem olmuştu. Ayrıca Fox TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde konuk oyuncu olarak da yer almıştı. Şimdilerde ise Yüreğim Davacı şarkısı ile gündemde olan genç şarkıcının yeni parçası daha ilk saatlerinde binlerce beğeni aldı. Peki, genç yaşında ün kazanan Çağatay Akman kimdir? Çağatay Akman aslen nereli ve kaç yaşındadır? 

çağatay akman kimdir

 

 

ÇAĞATAY AKMAN KİMDİR?

31 Temmuz 1998 tarihinde dünyaya gelen Çağatay Akman youtube'da yayınladığı şarkısıyla milyonlarca tık aldı ve bir anda tanınan isimlerden oldu. Müzik kariyerine ilk single parçası olan "Gece Gölgenin Rahatına Bak" ile adım atan Akman, kısa sürede YouTube üzerinde 243 milyon izlenerek bir rekora imza attı.

Daha sonrasında "Sensin Benim En Derin Kuyum" parçasıyla geri dönen genç şarkıcı, bu şarkı ile de YouTube'da 75 milyon tık aldı. Ünü gittikçe artan Akman, Fox TV'de yayınlanmaya başlayan Bizim Hikaye dizisinin "Bizim Hikaye" adlı jenerik müziğine imzasını attı. Dizi dışında da çok beğenilen bu parça da bir anda popüler olmaya başladı.

çağatay akman kaç yaşında

Fox TV'de yayınlanan, başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’a; Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur gibi isimlerin rol aldığı Bizim Hikaye dizisine konuk oyuncu olan Çağatay Akman, oyunculuğu ile de izleyicilerden tam not aldı.

Çağatay Akman son şarkısı Yüreğim Davacı klibini yayınlandı. Klip daha ilk saatlerde binlerce kullanıcı tarafından izlendi.

YORUMLAR 21
  • ECEM 4 yıl önce Şikayet Et
    seni çok beyeniyoruz ve gerçekten sesiniz çok güzel
    Cevapla
  • melis 4 yıl önce Şikayet Et
    cok guzel sesin var hayran kaldim
    Cevapla
  • güneş 5 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunuz çok güzel bir sesin var . ağrı
    Cevapla
  • emine fatma sedef 5 yıl önce Şikayet Et
    bizce dunyanin en yakisikli şarkicisi biz onun hayranlariyiz ona alilesi ve hayatinda başarilar diliyoruz.ve onu çooooooook seviyoruz bir gun şanliurfaya bekleriz başarilar ÇAĞATAY AKMAN
    Cevapla
  • Duygu 5 yıl önce Şikayet Et
    Cagatay sana isinde basarilar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı