Münir Özkul'un eşi Umman Özkul'dan yürekleri dağlayan açıklamalar...

Uzun yıllardır KOAH ve DEMANS hastalıklarıyla mücadelesini sürdüren Münir Özkul'un, 93 yaşında İstanbul'daki evinde hayata veda etmesinin ardından Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde adına tören düzenlendi. Düzenlenen törende Türk Sinemasının usta ismi Münir Özkul'un eşi Umman Özkul, vefatının sonrasında eşiyle ilgili duygu yüklü sözlere yer verdi.

GİRİŞ 08.01.2018 14:27 GÜNCELLEME 08.01.2018 14:27

Canlandırdığı Mahmut hoca karakteriyle hayatımıza anlam katan Münir Özkul, uzun bir süredir KOAH ve DEMANS hastalıklarıyla mücadelesini sürdürüyordu. Ancak Münir Özkul yaşam savaşını kaybetti ve 93 yaşında hayata gözlerini yumdu. Mahmut Hoca, Yaşar Usta ve birçok karakteri canlandırarak hafızalara kazınan efsane isim Münir Özkul’un adına Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde tören düzenlendi. Hayata veda ederek sevenlerini yasa boğan Münir Özkul’un eşi Umman Özkul, törenden önce gözyaşlarına hakim olamayarak konuşma gerçekleştirdi.

Umman Özkul eşi Münir Özkul’la ilgili, "Çok üzgünüm, hep yanımda olmasını istiyordum ama. Tesellim, çok sıkıntıları vardı, o sıkıntılardan kurtulduğu için" dedi. şeklinde ifadelere yer verdi. Münir Özkul’un eski eşi Suna Selen de, Muhsin Ertuğrul sahnesinde gerçekleştirilen törene katılarak Umman Özkul’a destek oldu. Bununla birlikte, Münir Özkul'un ilk evliliği Şadan Özkul'dan olan ve Kanada'da yaşayan tek oğlu Sait Ferdi Özkul da törendeydi.

ESKİ EŞİ SUNA SELEN DE DESTEK OLDU…

Münir Özkul'un eski eşi Suna Selen de törene katılarak Umman Özkul'a destek oldu.

Suna Selen, "Türk Tiyatrosu için çok önemli bir isimdi. Çok değerli bir sanatçımızdı. Şunu da söyleyeyim böyle bir melekle beraber olduğu için şanslıydı. Aslında Umman Hanım hepimizin şansıydı. Hepimiz biliyoruz ne kadar yaşamını uzattığını, iyi baktığını" ifadelerini kullandı.

İŞTE, MÜNİR ÖZKUL'UN EŞİ UMMAN ÖZKUL'DAN DUYGU YÜKLÜ AÇIKLAMALAR...

 Tören öncesi konuşan Münir Özkul'un eşi Umman Özkul gözyaşlarını tutamadı. Özkul, "Çok üzgünüm, hep yanımda olmasını istiyordum ama. Tesellim, çok sıkıntıları vardı, o sıkıntılardan kurtulduğu için" şeklinde ifadelere yer verdi.

umman özkul ile ilgili görsel sonucu

MÜNİR ÖZKUL’UN ESKİ EŞİ SUNA SELEN’DEN GELEN AÇIKLAMALAR…

Suna Selen, "Türk Tiyatrosu için çok önemli bir isimdi. Çok değerli bir sanatçımızdı. Şunu da söyleyeyim böyle bir melekle beraber olduğu için şanslıydı. Aslında Umman Hanım hepimizin şansıydı. Hepimiz biliyoruz ne kadar yaşamını uzattığını, iyi baktığını" ifadelerini kullandı.

Suna Selen kimdir?

MÜNİR ÖZKUL’UN OĞLU SAİT FERDİ ÖZKUL’DAN GELEN AÇIKLAMALAR…

Münir Özkul'un ilk evliliği Şadan Özkul'dan olan ve Kanada'da yaşayan tek oğlu Sait Ferdi Özkul da törendeydi. Umman Özkul'un usta ismi hiçbir zaman yalnız bırakmadığını dile getiren Münir Özkul'un oğlu Ferdi Özkul, "Benim söyleyeceğim bir şey var, Umman Hanım'a teşekkür ediyorum. Ona baktı, yaşama şevki, pozitif görüşüyle mağlubiyeti en son güne kadar kabul etmedi" dedi.

umman özkul ile ilgili görsel sonucu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler
Başkan Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü