O Ses Türkiye'nin final yapacağı tarih belli oldu! Kimler çeyrek finalde?

TV8 ekranlarının geniş bir izleyici kitlesi kitlesine sahip olan O Ses Türkiye yarışmasında artık final maratonu başlıyor! Birbirinden güçlü isimlerin çeyrek finalde performansını en iyi şekilde ortaya koyacağı O Ses Türkiye'nin final tarihi belli oldu. Peki, izleyicisi tarafından sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen O Ses Türkiye yarışmasında kimler çeyrek finalde kaldı?

O Ses Türkiye'nin final yapacağı tarih belli oldu! Kimler çeyrek finalde?
O Ses Türkiye'nin final yapacağı tarih belli oldu! Kimler çeyrek finalde?
GİRİŞ 01.02.2018 16:45 GÜNCELLEME 01.02.2018 16:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

O Ses Türkiye ekranlarında finalin gelip çatmasıyla birlikte, güçlü isimlerin birinci olabilmek adına kıran kırana bir mücadele izleyicisini bekliyor. O Ses Türkiye yarışmasında 2018 birincisini belirlemek için sayılı günler kaldı. O Ses Türkiye yarışmasının kazananını belirlemek için, önce çeyrek final yapılacak. Arkasından yarı final ve en son final eşlik edecek. O Ses Türkiye 2018 galibi için izleyicilerin ve çeyrek finale kalan ve birbiriyle rekabet edecek isimlerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Öte yandan O Ses Türkiye, çeyrek finale kalan isimlerin listesi de belli oldu. Peki, izleyici kitlesinin yakından takip ettiği O Ses Türkiye ne zaman final yapacak? İşte, O Ses Türkiye yarışmasıyla ilgili izleyicileri yakından ilgilendirecek en son gelişmeler...

O SES TÜRKİYE NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Jüri koltuğunda Yıldız Tilbe, Hadise, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz gibi isimlerin oturduğu O Ses Türkiye final haftası tanıtım fragmanıyla duyuruldu ve 4 Şubat Pazar akşamı büyük finaliyle ekranlara veda edeceği açıklandı.

İŞTE, O SES TÜRKİYE ÇEYREK FİNALE KALAN İSİMLERİN LİSTESİ…

HADİSE’NİN TAKIMI

Allahverdi Turan

O Ses Türkiye yarışmacısı Allahverdi Turan, Köprüaltı şarkısını seslendirdi. Gökhan, Yıldız Tilbe ve Murat Boz'u döndüren yarışmacı Gökhan'ı seçti. Düellolarda Hadise'nin takımına dahil oldu.

Oğulcan Bolcan

Oğulcan Bolcan, Yine Yazı Bekleriz şarkısını seslendirdi. Oğulcan Bolcan, sesini beğenen Gökhan, Hadise ve Murat Boz arasından Hadise'yi seçti.

MURAT BOZ’UN TAKIMI

Berivan Bıçakçı

Berivan Bıçakçı, Mercy şarkısını seslendirdi. Tüm jüri üyeleri Berivan Bıçakçı'nın sesine döndü. Başarılı yarışmacı, Murat Boz'un takımına katılmaya karar verdi.

Cevher Aksoy

O Ses Türkiye sahnesine çıkan Cevher Aksoy, seslendirdiği Gamzeler şarkısıyla Hadise, Yıldız Tilbe ve Murat Boz'u döndürmeyi başardı. Cevher jüri seçiminde tercihini Murat Boz'dan yana kullandı.

GÖKHAN ÖZOĞUZ'UN TAKIMI

Benjamin Kaggwa

Benjamin Kaggwa, O Ses Türkiye yarışmasında No Woman No Cry şarkısını seslendirdi. Benjamin, performansıyla tüm jürilerini döndürmeyi başardı.

Selenay Dağdelen

Selenay Dağdelen, O Ses Türkiye yarışmasında I Have Nothing şarkısını seslendirdi ve tüm jüriyi döndürmeyi başardı.

Lütfiye Özipek

Lütfiye Özipek, O Ses Türkiye yarışmasında Roxanne şarkısını seslendirdi. Lütfiye, performansıyla tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı.

YILDIZ TİLBE'NİN TAKIMI

İbrahim Aygün

İbrahim Aygün, O Ses Türkiye sahnesinde Hey Gidi Karadeniz adlı parçayı seslendirdi. Düellolarda Yıldız Tilbe'nin takımına transfer oldu.

Rana Nur Sancak

Rana Nur Sancak, O Ses Türkiye yarışmasında Soğuk Odalar şarkısını seslendirdi. Düellolarda Yıldız Tilbe'nin takımına geçti.

Ceren Düzova

Ceren Düzova, O Ses Türkiye sahnesinde Ayrılık şarkısını seslendirdi. Başarılı yarışmacı tüm jüriyi döndürmeyi başardı.

YORUMLAR 3
  • SEVDA 6 yıl önce Şikayet Et
    2018 şampiyonu Lütfiye / Gökhan olmalı
    Cevapla
  • Oğuzhan 6 yıl önce Şikayet Et
    2018 o ses Lütfiye
    Cevapla
  • Ege 6 yıl önce Şikayet Et
    Final şampiyonu o ses kazananı Lütfiye olmalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!