Rüyada asılmak (idam edilmek) ne anlama gelir? Detaylı tabiri...

Rüyada asılmak (idam edilmek), genel anlamıyla rüya sahibinin yücelik mertebesine erişeceğine ışık tutmaktadır. Öte yandan rüyada asılmak (idam edilmek) rüya sahibi için hayırlara işaret eder ve içerisinde birden fazla yorumu taşımaktadır. Peki, rüyada asılmak (idam edilmek) geniş bir şekilde nasıl yorumlanır? İşte, rüyada asılmak (idam edilmek) detaylı tabiri...

Rüyada asılmak (idam edilmek) ne anlama gelir? Detaylı tabiri...
Rüyada asılmak (idam edilmek) ne anlama gelir? Detaylı tabiri...
GİRİŞ 06.02.2018 15:55 GÜNCELLEME 06.02.2018 17:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rüyada asılmak (idam edilmek) konusunda detaylı bilgiye sahip olmak isteyen rüya sahipleri, rüyada asılmak (idam edilmek) ne anlama gelir? şeklinde merak ettiği sorunun yanıtını öğrenmek üzere araştırmalarını sürdürüyor. Rüyada asılmak (idam edilmek) rüya içerisinde kimin, nerede ve ne şekilde asıldığına göre farklı başlıklar üzerinde kategorize edilip her başlık farklı bir anlamı barındırmaktadır. Rüyada asılmak (idam edilmek) tabirini detaylı olarak incelediğimizde; şeref, ün, şan ve şöhret olarak nitelendirilip, rüya sahibinin yüksek bir mertebeye ulaşacağına delalet etmektedir. Öte yandan rüyada asılmak (idam edilmek) rüyayı gören kişinin şansının ve bahtının açılacağı, başarılı ve itibarlı biri olacağı şeklinde tabir edilmektedir. İşte, rüyada asılmak (idam edilmek) konusuyla ilgili rüya sahiplerini yakından ilgilendirecek önemli detaylar...

idam

 

 

RÜYADA ASILDIĞINI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada asıldığını görmek rüya sahibinin şansının ve bahtının açılacağına işarettir. Bazı yorumculara göre ise, rüyada asıldığını görmek, şan, şeref ve büyük şöhret, büyük bir üne sahip olmaya işarettir. Rüyada asılmak, kişinin yüceliği ve nail olacağı nimetlere ve yüksek bir memuriyete delalet eder.

Fakir bir kimsenin rüyada asıldığını görme­si, hayra ve gizli şeylerin meydana çıkmasına ve zenginliğe işaret eder. Zengin bir kimsenin rüyada asıldığını gör­mesi, şerre, fenalığa ve işlerinin bozulmasına ve fakirliğe işarettir. Bekar bir adamın rüyada idam edildiğini görmesi, evleneceğine işarettir. Öte yandan köleler için rüyada idam edildiğini görmek hürriyete kavuşmaya işarettir.

idam

Bazı yoruma göre ise, rüyasında asıldığını görmek, zengin bir kişi için fakirliğe işarettir. Fakir kişi için ise zenginliğe işarettir. Yani bulunduğu halin değişeceğine işaret eder. Kendini darağacında asılmış görmek, yüksekliğe işarettir.

Rüyada asıldığını görmek, rüya sahibinin hedeflerini gerçekleştirmek için büyük fırsatlarla karşılaşacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, başarıları ile konuşulacağına ve arkasından kendisi ile gururlanacak ve övgü dolu sözler edecek kimselerin çok olacağına işaret eder.

idam

RÜYADA SAĞ İKEN ASILDIĞINI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada sağ iken yani hayatta iken asıldığını görmek rüya sahibi için; şan, şöhret, şeref ve itibar kazanacağına delalettir. 

RÜYADA ÖLMÜŞ OLDUĞU HALDE ASILDIĞINI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş olduğu halde asıldığını görmek rüya sahibi için; dünya hayatında yücelik ve izzet içerisinde yaşam sürmesi olarak yorumlanmaktadır.

RÜYADA ÖLDÜRÜLEREK ASILDIĞINI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada öldürülerek asıldığını görmek rüya sahibi için; yalancı bir şöhrete (üne) sahip olacağına delalet etmektedir.

RÜYADA ASILAN BİRİNİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada asılan birini görmek, rüyayı gören kişinin dünya yaşamı üzerinde kazancının çok yüksek olacağı, makamının da sarsılmaz kadar sağlam ve garanti altında bulunacağı anlamına gelir. Kişinin kariyerinin en üst noktasına gelmeyi başaracağı ve herkesi kendine hayran bırakacağı şeklinde yorumlanır.

RÜYADA CEZA ALMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ceza almak ya da cezaya çarptırılmak mutluluk anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin hayatında hayırlara vesile olacak bazı gelişmeler yaşanacağına kişinin beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin hep rast gideceğine ve problemlerinin kolayca çözüleceğine rivayet edilir.

RÜYADA DAR AĞACI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada dar ağacı görmek, ne yazık ki hiç de iyi anlamlara gelmez ve rüyayı gören kişinin musibetlerle karşılaşacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına tabir edilir.

asılmak

YORUMLAR 1
  • Mutlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Rüya da anne ve ablalar tarafınban haksız yere idam edilmek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!