Firuze Gamze Aksu kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Firuze Gamze Aksu, gündemde kendisiyle ilgili ortaya çıkan yepyeni gelişmelerin sonrasında, son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Recep ivedik, Muhteşem Yüzyıl ve Yalan Dünya gibi projelerde de yer alan Firuze Aksu kimdir? Güzel ve başarılı oyuncu Firuze Gamze Aksu aslen nereli ve kaç yaşındadır? işte, Firuze Gamze Aksu'nun detaylı biyografisi...

Firuze Gamze Aksu kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Firuze Gamze Aksu kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 08.02.2018 15:32 GÜNCELLEME 08.02.2018 15:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Firuze Gamze Aksu'nun kişiliği ve hayatı en çok merak edilen ve sorgulanan listesinde yer almayı başardı. Firuze Gamze Aksu'nun gündemde hızlı bir şekilde adından söz ettirmesinin hemen ardından yaşı, hayatı, mesleği ve nereli olduğu araştırma konusu haline geldi. Firuze Gamze Aksu hakkında detaylı bilgi almak isteyen okuyucular, Firuze Aksu kimdir şeklinde internet üzerinden arayışını başlattı. Peki, oyunculuğun yanı sıra spor ve şarkı seslendirmesiyle de ilgilenen Firuze Gamze Aksu kimdir? Pek çok reklam ve projede de kendini gösteren Firuze Gamze Aksu aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Firuze Gamze Aksu ile ilgili bilinmeyen tüm ayrıntılar...

FİRUZE GAMZE AKSU KİMDİR?

 

 

Güzel ve başarılı oyuncu Firuze Gamze Aksu 1988 yılında doğdu.

Firuze Gamze Aksu spor hayatına çok erken yaşta başlamıştır. Henüz 3 yaşındayken artistik jimnastiğe başlayan Firuze Gamze Aksu, çocukluğundan beridir bu sporu 14 yıl boyunca devam ettirmiştir.

Sporla ilgilenmeye düşkün ve hayatının bir parçası haline getiren Firuze Gamze Aksu, ilerleyen yıllarda ise kule atlama sporu ile ilgilenmeye ve kendini sporun bu alanında da geliştirmeye başlamıştır.

rr

Firuze Gamze Aksu, eğitimini Modern Dans Bölümü'nde almaya başlamıştır, ancak güzel ve başarılı oyuncu sakatlık geçirdiği için Opera Bölümü'ne yatay geçiş yapmak durumunda kalmıştır.

Ardından, İzmir'de Paprika adlı bir grup kuran Aksu, uzun bir süre şarkı söylemiştir. Hatta kurduğu Paprika grubu ile İstanbul'da, İzmir'de ve sahil bölgelerinde konserler vermiştir.

gamze

Firuze Gamze Aksu, 1.75 boyunda ve 57 kg ağırlığındadır.

Recep İvedik 4 adlı filmde yer alarak geniş bir kesim tarafından tanınan bir isim haline gelmeye başlamıştır.

gamze

Birçok reklam ve projede de kendini gösteren Firuze Gamze Aksu, Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide de konuk oyuncu olarak ağırlanmıştır.

Firuze Gamze Aksu'nun, Recep İvedik 4 adlı filmde rol icabı Maldivler'de Survivor'a katılarak yarışmacı olması gerçeğe dönüştü. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2018 Gönüllüler takımına katılacak.

firuze

YORUMLAR 2
  • ecem 6 yıl önce Şikayet Et
    seviyorum bu kizi ama survivor bu kiza göre deyil
    Cevapla
  • Gamze 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok beğeniyorum bu kızı ya ama survivorda nasıl olacak bilmiyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?