Yangaz ne demek? Sen Anlat Karadeniz'in Yangazları kimdir?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Her bir karakteri ile ayrı bir beğeni kazanan dizi de en çok kullanılan repliklerden biri olan yangaz oldukça merak edilir oldu. Yangaz ne demektir? Sen Anlat Karadeniz'in Yangazları kimdir? Cemil Anıl Kenar ve Furkan Aksoy kimdir?

Yangaz ne demek? Sen Anlat Karadeniz'in Yangazları kimdir?
Yangaz ne demek? Sen Anlat Karadeniz'in Yangazları kimdir?
GİRİŞ 02.05.2018 11:15 GÜNCELLEME 02.05.2018 11:23
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Sen Anlat Karadeniz, hem yürekleri dağlayan senaryosu hem de başarılı oyuncu kadrosu ile yayınlandığı ilk günden beri reytingler de üst sıraya gelmeyi başarıyor. Büyük ilgi ile izlenilen Sen Anlat Karadeniz'in en sevilen iki karakteri de Fatih ve Murat Yangazlar... Dizinin sevilen karakterleri Fatih ve Murat ikiz kardeşlere Yangaz diye seslenilmesi Yangaz ne demeksorusunu ortaya çıkardı. Peki dillere dolanan Yangaz ne demek? Cem Anıl Kenar kimdir? Furkan Aksoy kimdir?

yangazlar

 

 

YANGAZ NE DEMEK?

Yangazın anlamı çeşitli pis işler çeviren, her türlü numarası olan kişi anlamına gelmektedir. Dizideki ikizlere de bu nedenle bu lakap takılmıştır.

cem anıl kenar

CEM ANIL KENAR (YANGAZ MURAT) KİMDİR?

Cem Anıl Kenar, 1990 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Dr. Binnaz Rıdvan Ege Lisesinde tamamlamış ardından lisans eğitimini ise ODTÜ İşletme Bölümünde tamamlamıştır. 2013-2014 Binghamton University Business Administrations New York ‘ta okudu. Cem kenar İngilizce (İleri Seviye)’de bilmektedir.

Cem Anıl Kenar, ilk oyunculuk deneyimini 2015 yılında rol aldığı Hayat Şarkısı dizisi ile yaşamış daha sonra ise Kehribar dizisinde rol almıştır. Şimdilerde ise Atv ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz de rol alan Kenar, enis ODTÜ Tenis Klübü yıldızlar lisanslı sporcusudur ve Eskrim sporuyla ODTÜ ‘de ilgilenmiştir.

furkan aksoy

FURKAN AKSOY (YANGAZ FATİH) KİMDİR?

Furkan Aksoy’un ilk defa kamera karşısına çıktığı dizi Sen Anlat Karadeniz dizisi olmuştur. İstanbul’da yaşayan oyuncu İstanbul’da bulunan Kültür Üniversitesinde eğitim almıştır. Ekranların yeni yüzlerinden olan oyuncu daha ilk bölümden ilgi toplamayı başardı. Fatih’in en büyük tutkusu ise gerçek hayatta olduğu gibi futboldur.

YORUMLAR 10
  • Kader tiryaki 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulaş tuna astepeyi çok seviyorum çok yakışıklısın
    Cevapla
  • Kader 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulas tuna astepe seni cok seviyorum senin en buyuk hayraninim
    Cevapla
  • kader 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen Anlat Karadeniz ve oyuncuları hepsi bu diziyi iyi oynuyorlar
    Cevapla
  • kader 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizide en iyi siz oynuyorsunuz
    Cevapla
  • sümeyye özdemir 5 yıl önce Şikayet Et
    ya çok tatlılar yerim sizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı