Vakıfbank sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?

Türkiye'nin ileri gelen köklü bankalarından Vakıfbank'ın hafta içi ve hafta sonu mesai saatleri araştırılıyor. Peki, ülkemizin aktif büyüklük bakımından en büyük 7. bankası başarısına sahip Vakıfbank sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor? İşte, Vakıfbank'ın çalışma günleri, açılış ve kapanış kapanış saatleri!

Vakıfbank sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?
Vakıfbank sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?
GİRİŞ 02.05.2018 17:37 GÜNCELLEME 03.05.2018 00:50

''Burası sizin yeriniz, işimiz halden anlamak'' sloganıyla kurumsal kimliğini ortaya koyan Vakıfbank, hem kurumsal hem de bireysel alandaki müşteri yelpazesinin finansal ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde ve özel bir yaklaşım sergileyerek yerine getirmektedir. Çok kısa bir zaman içerisinde önemli derecede kaydeden ve sınırsız hizmet anlayışıyla faaliyetlerini yürüten Vakıfbank'ın hafta içi ve hafta sonu mesai saatleri tüm ayrıcalıklardan en iyi şekilde yararlanmak isteyen müşterileri tarafından daima sorgulanan konular arasındaki yerini alıyor. Müşteri portföyünü her geçen gün geniş ölçüde artıran Vakıfbank sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor? İşte, finansal alanın her noktasında uzmanlaşan, Türkiye Bankalar Birliği tarafından ülkemizin aktif büyüklük bakımından en büyük 7. bankası olarak gösterilen Vakıfbank'ın çalışma günleri, açılış ve kapanış kapanış saatleri!

VAKIFBANK ÇALIŞMA / MESAİ SAATLERİ NELERDİR?

Vakıfbank’ın hafta içi çalışma/mesai saatleri incelendiğinde; hafta içi her gün 9:00 saatlerinde açılmaktadır ve akşam ise 17:00 saatlerinde kapanmaktadır. Aynı zamanda 12:30 ve 13:30 saatleri arasında ise öğle paydosuna girdiği için 1 saatlik kısa bir ara vermektedir. Öte yandan Vakıfbank hafta sonu (cumartesi-pazar) kapalı olduğu için müşterilerine hizmet sağlayamamaktadır.

VAKIFBANK İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

VakıfBank merkez binası, Saray Mahallesi Dr. Adnan Büyükdeniz Caddesi No:7/A-B 34768 Ümraniye/İstanbul adresinde yer almaktadır.

VakıfBank merkez şubesine +90 216 724 10 00 numaralı telefon üzerinden ya da +90 216 724 39 09 faks numarası aracılığıyla erişebilirsiniz.

vakıfbank

VAKIFBANK HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER...

Hizmet sağladığı bölgesinin en çok tercih edilen, değer sağlayan ve en iyi bankası olma hedefiyle vizyonunu oluşturan Vakıfbank, dönemin Başbakanı Adnan Menderes'in özel talimatı sayesinde 1954 yılında kurulmuştur. O yıllarda sadece anonim ortaklık düzeyinde ve 50 milyon TL sermaye ile kurulan Vakıfbank, çok kısa bir zaman içerisinde büyüyerek ve gelişerek önemli ölçüde ilerleme kaydetmiştir. Bununla birlikte varlık ve değerleri en etkin ve verimli bir şekilde yönetme prensibiyle faaliyetlerini oluşturan Vakıfbank, 13 Nisan 1954 tarihinde hizmete başlayarak finansal alanın her noktasında uzmanlaşmıştır. Bireysel ve özel bankacılık alanlarında müşterilerine hizmet sağlayan Vakıfbank bunlara ilaveten; ticari, kurumsal, tarım bankacılığı ve KOBİ alanlarında da sınırsız hizmet vermektedir. Türkiye Bankalar Birliği tarafından ülkemizin aktif büyüklük bakımından en büyük 7. bankası olarak gösterilen Vakıfbank, ülkemizin ileri gelen köklü bankaları arasında yerini almaktadır. Öte yandan Vakıfbank'ın temel değerlerini; sadakat, güvenilirlik, müşteri odaklılık, liderlik, yenilikçilik, sosyal sorumluluk, takım olmak ve sonuç odaklılık oluşturmaktadır. 

vakıfbank

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik