İntihar eden ünlü şef Anthony Bourdain kimdir? Detaylı hayatı...

Dünya çapında tanınan şef Anthony Bourdain'in 61 yaşında hayatını kaybettiğinin bilgisine ulaşıldı. Peki, kendini otel odasında asarak intihar ettiğinin açıklaması gerçekleştirilen Anthony Bourdain kimdir? Yemek programlarıyla tanınırlık kazanan usta aşçı Anthony Bourdain aslen nereli ve kaç yaşındadır?

İntihar eden ünlü şef Anthony Bourdain kimdir? Detaylı hayatı...
İntihar eden ünlü şef Anthony Bourdain kimdir? Detaylı hayatı...
GİRİŞ 08.06.2018 17:36 GÜNCELLEME 08.06.2018 17:43

ABD'nin CNN televizyonunda, dünyaca ünlü gurme ve şef Anthony Bourdain'in yaşamına son verdiğinin açıklaması gerçekleştirildi. Yapılan açıklamalar doğrultusunda, CNN'de yemek programı düzenleyen Anthony Bourdain'in otel odasında kendini asarak intihar etmesi sonucunda hayatını kaybettiğinin bilgisi paylaşıldı. Gündemi sarsan bu olayın akabinde, dünya çapında nam salan profesyonel aşçı Anthony Bourdain kim olduğu ve hayatı hakkında ayrıntılı bilgiler ağırlıklı bir şekilde araştırılmaya başlandı. Peki, şef kimliğinin yanı sıra yazar ve televizyoncu olarak da tanınan Anthony Bourdain kimdir? Yemeğe olan düşkünlüğü çok genç yaşlarda başlayan Anthony Bourdain aslen nereli ve kaç yaşındadır? 

ANTHONY

ANTHONY BOURDAİN KİMDİR? HAYATI...

Amerikalı usta şef Anthony Bourdain, 25 Haziran 1956 tarihinde Amerika'nın New York şehrinde doğmuştur. 61 yaşında olan Anthony Bourdain, CNN ekranlarında gerçekleştirdiği yemek programıyla çok geniş bir kesimin ilgi ve beğenisini kazanmıştır. New York'taki Brasserie Les Halles 'ın baş şefi olan Anthony Bourdain’in yemeğe olan düşkünlüğü çok genç yaşlarda iken Fransa seyahati ile başlamıştır. ABD'li yazar Anthony Bourdain, 2005 tarihinde Travel Channel isimli televizyon kanalında "No Reservations" adlı bir TV serisi üretmiştir. Şef kimliğinin yanı sıra yazar ve televizyoncu olarak da tanınan dünyaca ünlü Anthony Bourdain, bir istiridye teknesinde ilk defa istiridyeyi tattı ve o günden beri iyi veya kötü değişik tadlar bulmak üzere dünyayı dolaşmaktadır.

anthony

ANTHONY BOURDAİN KİTAPLARI

Kitchen Confidential|Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly,

Cook's Tour: In Search of the Perfect Meal,

Gone Bamboo,

Bone in the Throat,

Typhoid Mary (An Urban Historical),

Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook,

The Bobby Gold Stories,

The Nasty Bits

anthony

CNN’İN BOURDAIN’İN ÖLÜMÜNÜN ARDINDAN YAYINLADIĞI MESAJ

“Arkadaşımız ve meslektaşımız Anthony Bourdain’in ölümünü teyit ederken olağanüstü üzüntü duyuyoruz. Yetenekleriyle bizi şaşırtmaktan asla vazgeçmedi ve onu çok özleyeceğiz. Dualarımız onunla ve kızıyla birlikte… ”

ANTHONY

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'e lanet gösterileri dünyaya yayılıyor - Gazete manşetleri
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti