Rüyada yağmur görmek ne anlama gelir? Detaylı tabiri...

Rüyada yağmur görmek genel itibariyle hayırlara vesile olacağına delalet etmekle birlikte; bolluğun, bereketin yahut zenginliğin göstergesi olmaktadır. Peki, konuyu etraflıca incelemek gerekirse rüyada yağmur görmek ne anlama gelir? Rızık kapılarının ardına kadar açılığa rüyada yağmur görmek nasıl tabir edilir?

Rüyada yağmur görmek ne anlama gelir? Detaylı tabiri...
Rüyada yağmur görmek ne anlama gelir? Detaylı tabiri...
GİRİŞ 20.06.2018 16:00 GÜNCELLEME 27.03.2023 17:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Rüyada yağmur görmek, rüya sahibi için hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bolluk ve berekete erişeceğine ve zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir. Bunların yanı sıra rüyasında yağmur gören bir kimsenin iç dünyası da güzelleşmesinin akabinde, iyi ruh haline sahip olarak ruhsal açıdan huzur, esenlik ve hafifliğe kavuşacağına ışık tutmaktadır. Öte yandan, rüyayı gören kişinin yüce Allah'ın bolca rızkına mazhar olacağına delalet etmekle birlikte, kısmetsizliğin son bulacağının, sağlığına kavuşacağının, mutluluk ve huzur duyacağının habercisi olmaktadır. Yorumsal açıdan ne şekilde görüldüğüne göre birtakım değişiklikler arz edebilen rüyada yağmur görmek ne anlama gelir? Pek çok farklı anlamları da içerisinde barındıran rüyada yağmur görmek nasıl tabir edilir?

RÜYADA YAĞMUR GÖRMEK NE ANLAMA GELİR? RÜYADA YAĞMUR GÖRMENİN DETAYLI TABİRİ...

Rüyada Yağmur Yağdığını Görmek

Rüyada yağmur yağdığını görmek, çok büyük ve hayırlı kısmetlerin geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına rivayet edilir. Rüya sahibinin, işlerinde yaşanan durgunluğun yavaş yavaş düzeleceğine ve uğranılan zararın fazlasıyla geri kazanılacağına alamet eder.

Rüyada görülen yağmurdan zarar meydana gelmediği takdirde, hayra ve rızka işarettir. Bazen yağmur gerek insanlardan gerekse yeryüzünden olsun kendisinden korkulan şeyin hayatta oluşuna işarettir. Bazen de yağmur insana vaat edilen şeyin yerine getirilmesine işarettir.

Rüyada Yağmurun Her Tarafa Yağması

O kimsenin ümidini kestiği bir şeyinin canlanmasına, hayır, bereket ve nimete nail olmasına, eğer kederli ve borçlu ise keder ve borcundan kurtulmasına işarettir. Rüyada yağmurun kendisine çabucak yetiştiğini gören kimse, sıkıntısız, güzel ve geniş bir rızka nail olur. Yağmur üzüntüden kurtulmaya ve o sene içinde yardıma erişmeye işarettir.

yağmur

Rüyada Yağmurun Üstüne Yağması

Bir kişi rüyasında yağmurun kendi üstüne yağdığını görürse eğer o kişinin dünya hayatında ihya olacağı yorumu yapılır. Bu rüya sahibinin hayatı boyunca artık bir daha sırtının yere gelmeyeceği, her dileğinin gerçekleşeceği, sağlığının ve neşesinin yerinde olacağı ile yorumlanır.

Rüyada Yağmurda Yürümek

Rüyada yağmurda yürümek, endişe dolu günlerin Allah tarafından gelecek kısmetler ile son bulacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına tabir eder.

rüyada yağmur

Rüyada Yağmurun Çiselemesi

Rüyada yağmurun yavaş yavaş, çiseleyerek yağması, hastalıktan şifa bulmaya, sıkıntıların gitmesine işarettir. Bu rüya genellikle rahatsızlığı bulunan, çeşitli problemlerle yüzleşmek zorunda kalan insanlar için her türlü sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya ve rahata ermeye işarettir. Eğer yağmur kendi mahallesinde veya kendi evi üzerinde çiseliyorsa, o evde yaşayan veya o mahallede bulunan herkese toptan bir hayır ulaşır.

Rüyada Yağmur Yağması Şimşek Çakması

Rüyada yağmur yağması şimşek çakması, rüyayı gören kişiyi şaşkına çevirip sevindirecek bir durum yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin büyük bir sürprizi ile karşılaşılacağına ve güzel olayların birbiri ardına yaşanacağına alamet eder.

Rüyada Sağanak Yağmur Görmek

Rüyada görülen sağanak yağmur o senenin bolluk, bereket ve ucuzlukla geçeceğinin göstergesidir. Bu rüya, gören kişi ve ailesi için büyük bir kısmete ve o sene için yaşayacakları mutluluk ve rahatlığa; rüya sahibinin her çalışmasında başarılı olmasına ve o yıl için her girişiminde kar elde etmesine yorulmaktadır.

yağmur

Rüyada Yağmur Suyuna Dokunmak

Rüyasında yağmur suyuna dokunan kişi korktuğundan emin olur ve hangi konudan çekiniyorsa, hayırlı bir şekilde o konu ile ilgili feraha kavuşur. Rüyasında yağmur suyu içen kimse hastalıklarına şifa bulur. Rüyasında yağmur suyu ile yıkanan tüm sıkıntıları atar, hastalıklarından kurtulur ve maddi ferahlığa ulaşır. Rüyasında yağmur suyunu yüzüne süren, günahlara tövbe ederek daha güzel bir yaşam sürer.

Rüyada Yağmurun Sadece Bir Yere Yağması

Rüyada yağmurun tüm her yere değil de sadece bir bölgeye yağdığını görmek, o yere bir kişinin gelip zulmetmesine ve orada bulunan kişilere kötülük düşünmesine işarettir. Eğer yağmur yapan bölge tanınıyorsa bazen de bu rüya o yörede yaşanacak güzel hadiselere, insanların bolluk ve bereket içinde bir dönem geçirmelerine veya o yerden çıkacak büyük bir zata da yorulabilmektedir.

Rüyada Yağmurun Yalnızca Kendi Evine Yağdığını Görmek

Rüyada yağmurun yalnızca kendi evine yağdığını gören kimse, menfaate, hayra ve iyiliğe nail olur. Yağmurun her taraftan Sel olup aktığını ve ağaçları kökünden koparıp yıktığını görse, bu rüya o yerde meydana gelecek fitne ve helaka işarettir.

Rüyada Yağmurun Sesini Duymak

Rüyasında yağmurun sesini duyan halk arasında sevilen ve sayılan bir kişi olur. Bu rüya genellikle güzel ve hayırlı bir rüyadır. Derecenizin, mevki ve makamınızın artarak insanlar arasında oldukça yüksek bir seviyeye çıkacağınıza, bir grup insana lider olup, yöneticilik vasfı kazanacağınıza da yorulabilmektedir.

Rüyada Yağmurda Islanmak

Rüyada yağmurda ıslanmak, iş hayatında uzun zamandan beri devam eden kısmetsizliğin sona ereceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına ve rüya sahibinin evine ve iş yerine bereket yağacağına işaret eder. Belirtileri epey bir zamandır görüldüğü halde doktorların yeni farkettiği bir hastalığın iyileşeceğine de yorumlanır.

rüya

 

YORUMLAR 9
  • Zehra Alpay 3 yıl önce Şikayet Et
    Ruyamda terasimizda otururken cok fazla yağmur yagdigini ve daha sonra simsek cakip evimizin ustune yildirim dustugunu gordum ama bize hiç bişey olmuyodu
    Cevapla
  • Zehra Alpay 3 yıl önce Şikayet Et
    Ruyamda evimizin terasindayiz cokfazla yagmur yağıyor ve birden bire Şimşek cakiyo evimizin ustune yildirim dusuyo ama hic birsey olmuyo bize
    Cevapla
  • Sü!eyr 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben rüyamda yağmurun çok hızlı yağdığını gördüm rüyada nefesim kesildi
    Cevapla
  • Rabia 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben rüyamda şimşek çok fena çakıyordu arkadaşlarla dama çıkıp çay içip izliyorduk ama biraz korkunçtu ya
    Cevapla
  • Nisa 4 yıl önce Şikayet Et
    ben rüyamda balkondayim yağmur yağıyor ve bende balkonda renkli şemsiyemi açmış yağmuru seyrediyorum aynı zamanda yağmurun sesini de duyuyorum. Yorumlarsaniz sevinirim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek