Yıldız Tilbe, ''dolar basalım'' diyerek tuhaf çözüm önerisi getirdi!

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, büyük yükselişe geçen dolar kurları gündemi çalkalarken Türk Lirası'nın değer kaybetmesinin ardından ilgili tuhaf bir çözüm önerisinde bulundu. Yıldız Tilbe, Twitter hesabı üzerinden doların önüne geçilemez artışı karşısında, “TL basıyorsak dolar da basarız, nedir yani?” şeklinde ifadelere yer verdi.

Yıldız Tilbe, ''dolar basalım'' diyerek tuhaf çözüm önerisi getirdi!
Yıldız Tilbe, ''dolar basalım'' diyerek tuhaf çözüm önerisi getirdi!
GİRİŞ 07.08.2018 16:49 GÜNCELLEME 09.08.2018 13:32
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son dönemlerde devamlı şekilde yüksek artışa geçen dolar kurlarının sonrasında Türk Lirası'nın da değer kaybetmesinin akabinde sosyal medya platformu üzerinden tuhaf bir çözüm önerisi gerçekleştirdi. Döviz fiyatlarının gündemin merkezine yerleşmesiyle birlikte sanat camiasından birçok ünlü kişinin dolar kurlarına dair gerçekleştirdiği paylaşımlara Yıldız Tilbe de dahil oldu. Yıldız Tilbe, kişisel Twitter hesabı aracılığıyla doların gündemde yankı uyandırarak durdurulamaz yükselişi karşısında, “TL basıyorsak dolar da basarız, nedir yani?” şeklinde ifadelere yer verdiği görüldü. İşte, Yıldız Tilbe'nin çok konuşulan ve ses getiren Dolar ve Türk Lirası (TL) ile ilgili yorumları...

Özgür Demirtaş'tan ''Dolar Basalım'' diyen Yıldız Tilbe'ye jet yanıt!

 

YILDIZ TİLBE'DEN DOLAR VE TÜRK LİRASI (TL) AÇIKLAMASI...

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe sosyal medya platformu olan Twitter üzerinden dolar ve Türk Lirası (TL)'na yönelik tuhaf açıklamalarda bulundu. Yıldız Tilbe; “TL basıyorsak dolar da basarız, nedir yani?” diyerek Türkiye’nin Türk Lirası (TL) gibi dolar da basabileceğini ifade etti. Öte yandan, ‘’Pound da Euro da basalım. Dünyanın bütün paralarını basalım. Nedir yani, paraysa para. Bence dünyadaki bütün ülkelerin paralarının değerleri aynı olmalı. Birini diğerinden üstün kılan ne ki İnşallah 1’e kadar düşer. O kadar borcu nasıl ödeyeceğiz? Kıyamete kadar biter mi o kadar borç. Dolar basalım TL gibi, verelim, ha onlar basmış ha biz ne fark eder?" şeklinde ifadelere yer verdi.

Gökhan Özoğuz'dan sonra Yıldız Tilbe de O Ses Türkiye'den ayrıldı!

yıldız

YORUMLAR 83
  • yozgatli 5 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı kadinda dolar basıp emerikanin ekonomisini cokturmek için Fed tarafından basılmış dolar kalıbı lazım, o nereden bulacağız yıldız abla!!!
    Cevapla
  • Tarık 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru yani Amerika kendi karşılıksız para basıyor
    Cevapla
  • Wera 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu kullandığından bi duman da meclistekilere versen ülkecek uzaya bile çıkarız, dolarda mesele mi:)
    Cevapla
  • hako 5 yıl önce Şikayet Et
    Yildiiiiz seviyorum seni harbisin valla helaaaaaal
    Cevapla
  • murat öztürk 5 yıl önce Şikayet Et
    İsraile laf söyleyen ender sanatçılardandır ne diyorsa doğrudur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...