İbrahim Tatlıses'ten kamuoyunun takdirini kazanan dolar açıklaması...

Sanat dünyasının usta ismi İbrahim Tatlıses, son dönemlerde tırmanışa geçen dolar kurlarına dair sosyal mecra aracılığıyla büyük beğeni toplayan açıklamalar gerçekleştirdi. İbrahim Tatlıses, birlik ve beraberlik kavramlarının özellikle altını çizerek, önlenemez şekilde artış gösteren döviz fiyatlarını değerlendirdi.

İbrahim Tatlıses'ten kamuoyunun takdirini kazanan dolar açıklaması...
İbrahim Tatlıses'ten kamuoyunun takdirini kazanan dolar açıklaması...
GİRİŞ 13.08.2018 14:32 GÜNCELLEME 13.08.2018 14:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türk sanat camiasının güçlü seslerinden İbrahim Tatlıses tarafından, son zamanlarda gündemi bir hayli meşgul eden dolar kurlarını değerlendirerek sosyal platform olan Instagram üzerinden kamuoyu tarafından büyük beğeni toplayan mühim açıklamalar gerçekleştirildi. Hızlı bir şekilde artış gösteren döviz fiyatları sonrasında tüm gelişmelerin an be an takip edilmesinin akabinde ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, desteklerini hiçbir koşulda esirgemediği Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemizin ve milletimizin en anlamlı simgelerinden Türk Bayrağını yerden alıp göğsüne koyduğu görüntüleri paylaşarak, gönderinin hemen altına dolar açıklamasında bulunarak birlik ve beraberlik kavramlarının altını özellikle çizdi. Paylaştığı bu gönderiyle, dolar kurlarının gün geçtikçe artış göstermesinin karşısında Türk lirasının da değer kaybeden ülkemizin içerisinde bulunduğu zor sürecin geçeceğini vurgulayarak, Türkiye ekonomisi konusuna ilişkin Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğu inancın ve güvenin de sağlam olduğunu belirtti. İşte, İbrahim Tatlıses'in dolar kurları değerlendirmesi...

‘’SAYIN BAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A GÜVENİM VE İNANCIM TAMDIR’’

 

 

"Sayın BAŞKANIMIZ Recep Tayyip Erdoğan'a güvenim ve inancım tamdır... Ekonomimizi alaşağı etmek isteyen, içerden ve dışardan bize savaş açan düşmanlar, hainler yine galip gelemeyecekler!!! Bizim öyle bir liderimiz var ki; ülkemizin ne adını, ne de şehit kanıyla ıslanmış bayrağımızı ayaklar altına aldırtsın... Bayrağımızı göğsüne koyan, hiç bir zaman üstüne basmayan, diğerleri boş boş bakarken önce bayrağını düşünen bir adam var... Zor günler geçecek, bu ülke neler gördü... Ne ilk olacak, ne de son!!! Doların inip çıkmasıyla bu vatana, bu millete bir şey olmaz!!!

"ÖNCE BAYRAĞINI DÜŞÜNEN BİR ADAM VAR"

Başkan Erdoğan`ın bayrağımızı yerden alıp göğsüne koyduğu bir videoyu paylaşan Tatlıses, "Bayrağımızı göğsüne koyan, hiç bir zaman üstüne basmayan, diğerleri boş boş bakarken önce bayrağını düşünen bir adam var... Ne aç kalırız ne de açıkta kalırız. Burası Türkiye Cumhuriyeti herkes bunu böyle bilsin." diyerek minnetini dile getirdi.

"BİRLİK OLURSAK HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"

Şimdi avuçlarını ovuşturanlar, yine avuçlarını yalayacaklar, hep beraber göreceğiz... Ne aç kalırız, ne de açıkta kalırız burası Türkiye Cumhuriyeti herkes bunu bilsin!!! Biz bunları yaşadık, dolarmış, avroymuş korkunuz bu mu? Döviz hep indi, hep çıktı... Birlik olursak her şeyin üstesinden geleceğiz, biz hiç bir zaman paranın esiri olan bir millet olmadık, bu da böyle biline...!!!"

İBRAHİM

YORUMLAR 2
  • cerrah 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Tatlıses tebrikler.
    Cevapla
  • avcı6 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sanatçı İbrahim Tatlıses' e sanatçı böyle olur.Vatanını, Bayrağını, Milletini seven bir insan Sanatçı böyle olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak