Jean Claude Van Damme'dan Türkiye yorumu

Dünyaca ünlü aktör Jean Claude Van Damme, Türk insanının büyüleyici bir ilişkisi olduğunu belirterek, "Türkiye’de kişisel bir şey bulmak istedim, ortamı burada buldum ve çok mutluyum" dedi.

GİRİŞ 02.09.2018 02:43 GÜNCELLEME 02.09.2018 09:46
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Kaldığı otelde basınla bir araya gelen Belçikalı sporcu ve aktör Jean Claude Van Damme, Türkiye'yi çok sevdiğini belirterek, Türk insanını çok samimi bulduğunu kaydetti.



Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Van Damme, 'Türkiye-ABD ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Türkiye'ye gelirken herhangi bir tedirginlik yaşıyor musunuz?' sorusuna karşılık politikayla hiç ilgilenmediğinin altını çizerek, "Türk insanının büyüleyici bir ilişkisi var. Herkesin ayrı bir karakteri var. Kimse kimseye benzemiyor. Türkiye'de kişisel bir şey bulmak istedim, ortamı burada buldum ve çok mutluyum. Politikayla hiçbir alakam yok. Genç ve güçlü kalmayı hedefliyorum" dedi.

Yeni sinema filmi hakkında bilgilendirmede bulunan dünyaca ünlü oyuncu Van Damme, yeni filminin adının 'Kale' olduğunu belirtti. Kale'nin, gücü sembol ettiği için böyle bir isim düşündüklerini kaydeden Van Damme, "Filmde oynayacak karakter kaza geçirdikten sonra hafızasını kaybediyor. Bir şey hatırlamıyor. Hayatı yaşamaya başladıktan sonra aşkı öğreniyor. Filmin ilerleyen bölümlerinde çok savaşçı bir hal alıyor Tayland'dan başlayıp Las Vegas'a kadar gidiyor. Tayland'da hiçbir şeyleri olmayan ama kalbi güzel olan insanların arasına karışıyor ve insanların arasında bir şey kaybetmiyor. Orada çok meşhur oluyor ve ünü Amerika'ya kadar yayılıyor. Savaşçı haline geliyor. Ve dövüştüğü anda geçmişini hatırlamaya başlıyor" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Jean Claude Van Damme kendisine gösterilen ilgi için teşekkür etti.

 

 

YORUMLAR 27
  • avrupa 5 yıl önce Şikayet Et
    zayif noktalarimizi cok iyi biliyorlar, birde muslumanmis inandikmi!
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendi ağzıyla bir kere bile müslüman oldum demedi zaten, müslüman oldu yazıları falan onlar yalan haber van damme kendi ağzıyla kendi sesiyle öyle bir şey demedi, yani kimseyi falan kandırmıyor öyle bir şey yapacak biriside değil
    Cevapla
  • Hee 5 yıl önce Şikayet Et
    İkinci angelina jolie vakası.
    Cevapla
  • hidocan 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam zaten müslüman oldu rahat 8 sene oldu herhalde buyüzden Hollywoodda rol vermemeye basladilar yahudiler amborgu uyguluyor islama özenmesin hayranlari diye... isminide degistirmistir ama suan belki aciklamaz herhalde...
    Cevapla
  • benbenim 5 yıl önce Şikayet Et
    memleketini bu kadar seven insan zor bulunur dünya üzerinde van daym türkiye'yi çok seviyorum dediği anda biz de o'nu sevdik. vatanımıza hakaret edecek adam hayatında görüp görebileceği en büyük küfürleri yer. lan madem bu kadar seviyoruz, biraz çalışıp memleketimizi adam edelim.
    Cevapla
  • osm786 5 yıl önce Şikayet Et
    van Damme hz.peygamberin(savs) yediklerlini övdü cok sifadir dedi.yani anlayana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cevdet Yılmaz açıkladı: Kamu çalışanına destek geliyor
CHP'li İBB, kurul kararını yok saydı: Cemevine ‘hassasiyet’, tarihi camiye ‘ret’