Büyük ilgi gören Regaip Kandili mesajları! Regaip Kandili sözleri 2019...

Yaratıcının huzurunda edilen bütün duaların yerine geleceği maneviyatı yüksek gece olan Regaip Kandili yarın ihya edilecek. Yapılan amellerin sevabının kat kat verileceği bu gecenin coşkusunu hep birlikte yaşayabilmek adına Regaip Kandili Mesajları aranıyor. İşte, 2019 Kıymetli Regaip Kandili Mesajları ve resimli sözleri!

Büyük ilgi gören Regaip Kandili mesajları! Regaip Kandili sözleri 2019...
Büyük ilgi gören Regaip Kandili mesajları! Regaip Kandili sözleri 2019...
GİRİŞ 07.03.2019 20:42 GÜNCELLEME 07.03.2019 20:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cenab-ı Hakk'ın rızasını kazanmak ve gerek dünya gerekse ahiret hayatı için sağlam bir yatırım yapmak için yapılan ibadetlerin makbul olacağı en değerli zaman dilimlerinin başını çeken 2019 Regaip Kandili yarın ihya edilecek. Yaşadıkları coğrafya fark etmeksizin Allah-ü Teala'ya inanan bütün müminler, bu hayırlı gecenin bolca faziletine ve bereketine erişebilmek, sayısız sevabına nail olabilmek üzere amellerini ihlas ve samimiyet duygusu içerisinde gerçekleştirecek. Aynı zamanda yerin ve göğün tek sahibi olan yüce yaratıcıya yönelerek arzu ve isteklerin yerine gelmesi için yapılan hiçbir duanın geri çevrilmediği bu özel geceyi sevdiği kişilerle paylaşmak için Regaip Kandili Mesajları şeklinde internet platformu üzerinde aramalar yoğunlaştırılmaya başlandı. İçerisinde tüm hayırlı duaların yer aldığı, anlam yüklü ve en güzel temennilerin bulunduğu Regaip Kandili Mesajlarını birbirinize ileterek gecenin bereketini artırabilirsiniz. İşte, günahların affolması için tevbe ve istiğfar edildiği takdirde Allah'ın kullarından rahmetini esirgemeyeceği gece olan 2019 Kıymetli Regaip Kandili Mesajları ve resimli sözleri...

 

 

2019 Üç Aylar ne zaman (Diyanet)? Recep, Şaban, Ramazan hangi tarihte?

KIYMETLİ REGAİP KANDİLİ MESAJLARI RESİMLİ! 2019 SEVİLEN REGAİP KANDİLİ SÖZLERİ...

 

 

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Regaip kandilinizi kutlarım, Allah'a emanet olun. Güzel kandiller…

2019 Recep Ayı ne zaman? Diyanet başlayacağı - biteceği tarihi duyurdu!

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

regaip kandili mesajları

Allah'ım! Lütfundan bize rızk ver, bizi rızkından mahrum etme, bize verdiğin rızıkları bizim için bereketli yap, katında bulunan nimetlere rağbetimizi arttır ve bizi gönül zengini eyle. (İbn Ebi Şeybe, Dua, 42) Kandiliniz mübarek olsun.

En güzel isimler (Esmaül Hüsna) Allah'ındır. O Halde O'na o güzel isimlerle dua edin. O'nun isimleri hakkında eğri yola gidenleri bırakın. Onlar yapmakta olduklarının cezasına çarptırılacaklardır. (Araf 180) Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun!

Regaip istemek demek, bizde hayırlar isteriz ya Rab, biz de bağışlanmak dileriz ya Rab, bizleri de affeyle bizlere de hayırlar vesileyle. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Allah'ım! Bizleri Regaip'le Sana rağbet eden, Miraç ile yücelen, Berat ile kurtuluşa eren, Kadrini idrak ederek Ramazan'ın sonunda cenneti hak eden kullarından eyle! Kandiliniz mübarek olsun.

İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun Makamınız cennet Hz. Muhammed komşunuz olsun Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Regaip kandiliniz kutlu olsun…

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!

regaip kandili sözleri

Ey Rabbim! Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden! Amin. Kandiliniz mübarek olsun.

Allah"ım! Gizli olarak işlediğim günahlarımı, açıktan işlediğim günahlarımı, hatâen işlediğim ve bilerek yaptığım günahlarımı, bildiğim ve bilmediğim bütün günahlarımı bağışla. Amin! Regaip Kandilimiz Mübarek Olsun.

Yüce Allah mübarek Regaip kandili hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eylesin. Hɑyırlı Kandiller...

Üç aylar olarak bilinen Recep, Şaban, Ramazan ayları manevi yönden daha önemli ve hayırlıdır. Recep ayının ilk Cuma gecesi Regaip kandilidir. Yani bu gece ALLAH'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler binbir nurla doludur. Kandiliniz kutlu olsun…

Her keder bir kader ile takdir edilir ve kedere değil kadere boyun bükenler nur ile temizlenir. Rabbim güzel yazılmış bir kader ve ona tebessümle boyun eğen bir teslimiyet nasip etsin. Dua ile Regaip kandilinizi kutlarım.

Taşı mücevher, toprağı insan eden Allah'ım! Zerreyi güneş, damlayı deniz eden Allah'ım! Herkesin sıkıntısını çözen, zorluklarını kolaylaştıran Allah'ım! Bizlere razı olacağın, sana layık ameller işlemeyi nasip eyle... Kandiliniz mübarek olsun.

kandil mesajları

İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun makamınız cennet, Hz. Muhammed (sas) komşunuz olsun günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Regaib Kandiliniz mübarek olsun.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.

Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimiz bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, imanının bol olsun. Sevgili Peygamberimiz Şefaatçimiz olsun. Regaip Kandilimiz Mübarek olsun!

Allahım! Gazabından rızana, cezandan affına sığınırım. Senden sana sığınırım. Senin üzerine övgüyü bir bir saysam bitiremem. Sen, kendi büyük ve yüce zâtını nasıl övdüysen, öylesin. (Hadis) Hayırlı Kandiller.

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Regaib Kandiliniz mübarek olsun.

En ışıltılı bаkışlаrın gözlerinde, en tаtlı sözlerin kulаklаrındа, tüm mutluluklаrın аvuçlаrındа ve en sonsuz sevgilerin gönlünce yаşаyаcаğı nice mutlu kаndillere… 

Cenab-ı Hak, Receb-i Şerif bahçesini ekip, Şaban-ı Şerif suyu ile sulayıp Ramazan-ı Şerif'te bereketli hasat almayı nasip eylesin. Amin.. Hayırlı Kandiller.

Gel ey Muhammed(s.a.v) bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Miraçtan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Kandiliniz mübarek olsun…

Acı ve hüzün yıldızlar kadar uzak, mutluluk gözbebeği kadar yakın, umutlar gerçek, gerçekler mutluluk, mutluluklar sonsuz, dünya hayatınız ve ahiretiniz, saadetiniz olsun. Regaip Kandiliniz hayırlı olsun.

Allah'ım! Lütfundan bize rızk ver, bizi rızkından mahrum etme, bize verdiğin rızıkları bizim için bereketli yap, katında bulunan nimetlere rağbetimizi arttır ve bizi gönül zengini eyle. (İbn Ebi Şeybe, Dua, 42) Kandiliniz mübarek olsun.

Regaib kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah?ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Hayırlı olsun…

Taşı mücevher, toprağı insan eden Allah'ım! Zerreyi güneş, damlayı deniz eden Allah'ım! Herkesin sıkıntısını çözen, zorluklarını kolaylaştıran Allah'ım! Bizlere razı olacağın, sana layık ameller işlemeyi nasip eyle... Kandiliniz mübarek olsun.

Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir bаhаrın, her kаndil Regaib Kandili Sözleri yeni rаhmetlerin hаbercisidir. Rаhmet ve mаğfiret dolu kаndil geçirmenizi dileriz. 

Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Bütün Melekler sizinle, Dualarınız Kabul Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun…

YORUMLAR 2
  • Haki 5 yıl önce Şikayet Et
    Regaip kandiliniz mübarek olsun.
    Cevapla
  • Haki 5 yıl önce Şikayet Et
    Regaip kandiliniz mübarek olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak