Petek Dinçöz ile Can Tanrıyar evlendi

8 yıldır birlikte olan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz ile yapımcı Can Tanrıyar, 'Beyaz Show' isimli TV programında dünya evine girdi. Çift, programın ardından Beyazıt Öztürk'ün kullandığı limuzin ile platodan ayrıldı.

Petek Dinçöz ile Can Tanrıyar evlendi
Petek Dinçöz ile Can Tanrıyar evlendi
GİRİŞ 12.01.2008 10:50 GÜNCELLEME 12.01.2008 10:50
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Kanal D'de yayınlanan 'Beyaz Show' isimli canlı yayın programında ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'e, nişanlısı Can Tanrıyar büyük bir sürpriz yaptı. Programa konuk olarak çağrılan Can Tanrıyar, canlı yayında Petek Dinçöz'e sürpriz bir şekilde evlenme teklif etti.

Teklifi aldığında şok geçiren Petek Dinçöz, gözyaşları arasında teklifi kabul etti. Programın reklam arasında gelinlik giyerek canlı yayına çıkan Dinçöz'ün bir hayli heyecanlı olduğu gözlendi.

Çiftin nikahını Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal kıyarken, Can Tanrıyar'ın nikah şahitliğini gazeteci Mehmet Ali Birand, Petek Dinçöz'ün şahitliğini ise Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Zahid Akman oldu.

Nikahtan görüntüler:






Stüdyoda bulunan seyircilerin yoğun alkışları arasında 'Evet' diyerek nikah defterini imzalayan çiftin evlilik cüzdanı, ünlü şovmen Beyazıt Öztürk tarafından Petek Dinçöz'e verildi.

Petek ve Can çiftinin mutlulukları 8 yılın ardından gelen evlilikle perçinlenirken, programın ardından bir başka sürpriz ise Beyazıt Öztürk'ten geldi. Çiçeği burnunda çifti taşıyacak olan gelin arabasının direksiyonuna geçen Öztürk, limuzine binen çiftin şoförlüğünü yaptı.

Bu arada Öztürk, Petek Dinçöz için oldukça büyük bir sürpriz olan düğünün Tanrıyar ile birlikte yaklaşık 1 hafta süren hazırlık aşamasından sonra yapılabildiğini söyledi. Dinçöz ise kendisine yapılan sürprizin çok hoşuna gittiğini dile getirdi.


RTÜK Başkanı Zahid Akman’ın stüdyoda olması Beyaz’a bol bol espri malzemesi verdi. Programla ilgli korkularını dile getiren Beyaz, Zahid Akman’a helyum gazı çektirdi. Akman, “Bu yaptığını ilk kurul toplantısında gündeme getireceğim!” diyerek espriyi patlattı.


İşte reklama girerken Beyaz'ın yaptığı ilginç açıklama:



YORUMLAR 34
  • nevzi bekirov 16 yıl önce Şikayet Et
    BEYAZA ALKIS. Valla ben malum kisileri tanimiyorum ama BEYAZI ALKISLIYORUM. Adam 8 yildir gunah icinde yasamis iki kisiyi bu gunahlarina son vermis onlari evlendirmis bu alkislanacak bir durum. DARISI okan bayulgen, Ahmet hakan gibilere
    Cevapla
  • Sibel Yurtöz 16 yıl önce Şikayet Et
    Allah mesud etsin.. O müthiş ve kutsal evlilik törenini ailecek seyrettik. Çok mutlu olduk. Çok duygulandık. Onları öyle gördük ya, şimdi daha bir elit hissediyoruz kendimizi. Ne bileyim, sanki bir derece daha kalitemiz arttı gibi. Zaten bunun düzmece bir program olmadığını da milletçek biliyoruz.
    Cevapla
  • Muhammet KALE 16 yıl önce Şikayet Et
    haha. kesin hamiledir zorunlu evlilik :p
    Cevapla
  • Doğan ALACA 16 yıl önce Şikayet Et
    Yorumumu . Yayınlamadınız neden
    Cevapla
  • Metin Yazar 16 yıl önce Şikayet Et
    . Aziz ve muhterem milletimiz bu tip magazin programlarını zinhar seyretmez. Haber7 haber vermese öğrenemeyecektik. Bu siteye bu haberi hiç yakıştıramadım. Bir daha böylesi haberler yayınlanırsa,ben de girmem:) Bir şey değil,yüzümüz gözümüz açılacak;)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak