Prof. Dr. Emin Darendeliler hayatını kaybetti

İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü öğretim üyesi Prof. Dr. Emin Darendeliler kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Prof. Dr. Emin Darendeliler hayatını kaybetti
Prof. Dr. Emin Darendeliler hayatını kaybetti
GİRİŞ 20.05.2020 22:34 GÜNCELLEME 20.05.2020 22:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği kurucularından ve başkanlarından İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü öğretim üyesi Prof. Dr. Emin Darendeliler bu akşamüzeri evinde rahatsızlandı.

Darendeliler için eve sağlık ekipleri yönlendirildi. Darendelliler, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği, Prof Dr. Emin Darendeliler'in ölümünü, "Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği kurucularından ve başkanlarından İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü öğretim üyesi Prof. Dr. Emin Darendeliler'in beklenmedik vefatını duyurmaktan çok büyük üzüntü duyuyoruz. Camiamızda çok sevilen ve hepimizin kalbinde ayrı bir yeri olan Emin hocamıza rahmet, kederli ailesine sabır, dostlarına, meslektaşlarımıza ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Toprağı bol olsun. Işıklar içinde uyusun." diye taziye mesajı yayımladı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Ahmet Yıldırım 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocamız da ülkemizin bir değeriydi, vefat haberleri gelince üzülüyoruz. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği nin taziye mesajındaki bir cümle beni rahatsız etti. Bu yanlışı bir kaç yıldır çok kişi veya kuruluş yapmaya başladı. İçinde yaşadığımız bu toplumda bu kültürde vefat eden müslüman ise "Allah rahmet etsin" , gayri müslim ise "Toprağı bol olsun" denir. "Işıklar içinde uyusun" denmez, "nurlar içinde yatsın" denir. Değerli hocama Allahtan rahmet diliyorum, Rabbim onu nurlar içinde yatırsın inşallah. Amin. Herkese saygılar sevgiler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!