Hurda motosikletle sokağa çıktı 12 bin TL ceza yedi

Denizli’de sokağa çıkma kısıtlamasına aldırış etmeden dışarı çıkan motosikletli şahıs çok sayıda polis ekibini peşine takarak kovalamaca sonrası yakalandı. Yakalanan şahsa yaklaşık 12 bin TL para cezası kesildi.

Hurda motosikletle sokağa çıktı 12 bin TL ceza yedi
Hurda motosikletle sokağa çıktı 12 bin TL ceza yedi
GİRİŞ 24.05.2020 02:00 GÜNCELLEME 24.05.2020 02:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının sürdüğü Denizli’de kısıtlamanın eksiksiz uygulanması için güvenlik önlemi alan polis ekipleri Denizli-İzmir karayolu üzerinde kontrol noktası oluşturdu. Yoldan geçen araçların belge kontrolünü yapan ekipler plakasız bir motosiklet sürücüsünü durdurmak istedi. Ancak sürücü ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine çok sayıda ekip şahsı yakalamak için peşine takıldı. Ekipler yaklaşık 10 dakikalık kovalamaca sonrası motosikletli şahsı Pamukkale ilçesi Hacıkaplanlar Mahallesinde durdurmayı başardı. Yapılan kontrollerde Ali Y., isimli şahsın kullandığı motosikletin hurda belgeli olduğu bu yüzden de plakasının olmadığı ortaya çıktı. Ardından Ali Y.’ye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etme suçu başta olmak üzere, plakası ve ehliyetsiz motosiklet kullanmak, trafiği tehlikeye düşürmek, ‘dur’ ihtarına uymamak gibi suçlardan toplamda yaklaşık 12 bin TL para cezası kesildi.

Şahıs sonrasında ise kelepçelenerek ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, motosiklet ise incelendikten sonra otoparka götürülmek üzere çekiciye yüklendi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Muhtemelen 3 yıl önce Şikayet Et
    Motorda çalıntıdır.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    12 bin çok. Bin lira olsa yine çok güclü bir ceza olurdu. Türkiye de hukuk sistemi zaten baştan sona çelişki ve çarpıklık içerisinde. Akıldan bilimden uzak.
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Yuh cezaya bak bu kadarda olmaz. Az kesmişsiniz 22 bin tl kesseydiniz
    Cevapla
  • Mustafa coban 3 yıl önce Şikayet Et
    Cikmayacak o zaman tapasi yiyen ciksin yasak bosuna mi var. Memleket bir musibet icerisinde kurtulmaya calisiyor. Ben 65 gündür evden çıkmıyorum. Benim hakkima girmeye hicbir kimsenin haki yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde