Babalar Günü Mesajları Resimli: Babalar gününe özel, en güzel uzun & kısa kutlama sözleri!

Şartlar neyi gerektirirse gerektirsin güçlü bir duruş sergileyerek hayatımızın her anında bize kol kanat geren babalarımızın, Babalar Günü kutlanacak. Doğrularımızda olduğu kadar yanlışlarımızda da yanımızda olup öğütleriyle yaşam tecrübesi kazanmamıza yardımcı olan babalarımıza özel Babalar Günü Mesajlarını derledik. Onların kıymetini etki gücü yüksek kelimeler vasıtasıyla ifade edebileceğiniz Babalar Günü Mesajları

Babalar Günü Mesajları Resimli: Babalar gününe özel, en güzel uzun & kısa kutlama sözleri!
Babalar Günü Mesajları Resimli: Babalar gününe özel, en güzel uzun & kısa kutlama sözleri!
GİRİŞ 21.06.2020 14:51 GÜNCELLEME 21.06.2020 14:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Parıl parıl ışıldayan bir geleceğe sahip olmamız ve hayatın getirdiği engebeli yollarda çok daha kolay ve emin adımlarla yürüyebilmemiz adına elinden geleni ardına koymayan babalarımızın, Babalar Günü gururla kutlanacak. Evlatlarından herhangi bir beklenti içerisine girmeksizin koşulsuzca sevgiyle sarıp sarmalayan ve takdire şayan bir özveride bulunan babalarımıza eşi benzeri olmayan bir mutluluk yaşatmak için Babalar Günü Mesajları iletebilirsiniz. Sırf evlatlarının yüzündeki eşsiz gülümsenin sebebi olabilmek için karşılaştığı zorluklara aldırış etmeksizin güçlü bir duruş sergileyen ve gerek hal ve hareketleriyle gerekse ağzından çıkan sözlerle sevgisini gizleyemeyen babalarımız için Babalar Günü Mesajları alternatiflerinden yararlanabilirsiniz. Çok uzun yıllar boyunca elde ettiği engin deneyimleriyle yavrularını yetiştirerek erdemli bir birey olmasına önemli katkılar sağlayan ve verdiği tavsiyeleriyle daima yol gösteren babalarınıza Resimli Babalar Günü Sözlerinden içlerinden sizin en uygun olanını gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz.

 

 

2020 RESİMLİ BABALAR GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ...

Koklanacak gül, açılacak gonca, yaşanacak hayat ve alınacak nefes olan sevgili babam. İkliminden tasasızlık, sevginden cesaret ve gözlerinden esaret aldığım günleri hep yaşamak isterim. Babalar gününü en içten dileklerimle kutlarım.

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun babacığım...

Hayatta en kıymet verdiğim varlık olarak bana verdiğin sonsuz emeğe minnettarım babacığım. Daima beni sevdiğin için müthiş bir güven duygusuyla büyüdüm. Ayaklarım üstünde durmayı öğrettiğin için teşekkürler. İyi ki varsın canım babam benim...

“Baba” çoğumuzun söylediği ilk söz. Bu sözün değerini dün olduğu gibi bugün de çok iyi biliyoruz. Hayatını bize değer katmaya adayan tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.

Benzemez hiç bir şeye bu sevgi. Ne şiir yeter anlatmaya, ne yürek yeter bunu sığdırmaya. Babalar gününü kutlarım babam!

Saçlarımın arasında gezdirdiğin parmaklarının sıcaklığını her zaman hissettim, zor zamanlarımda varlığından güç aldığım babacığım. Sen iyi ki hayatımızdasın… Babalar Günün kutlu olsun.

Sen güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bana hep güç veriyorsun. Babalar gününü canı-ı gönülden kutlarım!

Babam olduğun için ne kadar da şanslıyım diye düşünmeden edemiyorum. Hayatta bana sunduğun her şey için bir kez daha teşekkür ederim. Tüm güçlüklerle savaşırken verdiğin umut için sağ ol. İyi ki varsın. Kucak dolusu sevgiler.

Hiçbir şey üzmesin seni! Sakın ağlama, gözlerine yaş değmesin… Gül yüzünden gülücükler eksik olmasın, kalbinden yerim eksilmesin. Unutma sen hep benim bir tanemsin babacığım…

Keşke gülüşünü her zaman görüp, kahkahalarını her zaman duyabilseydim; ne kadar uzak olursak olalım, daima kalbimde ve düşüncelerimdesin. Seni seviyorum babacağım. Babalar Günün kutlu olsun!

Bize tüm bildiklerini öğreten, hayata adım atarken elimizden tutam babamız… Yaşam veren ve de güneş ışığı gibi içimizi ısıtan sensin. Büyürken anladım ki hakkın ödenmez. Babalar günün kutlu olsun...

Ateşin yaktığından, güneşin hareket ettiğinden, gerçeğin bir yalan olduğundan şüphelen ama benim seni sevdiğimden asla şüphelenme babacığım, babalar günün kutlu olsun.

Hayatta herkesin bir tek babası var! Sen ailemizin bel kemiğisin, merkezisin… Kelimelere ya da mesajlara sığamayacak kadar kocaman bir yer tutuyorsun kalbimde. Canım babam iyi ki varsın.

Dünyayı benim için daha iyi bir yer yaptığın için sana minnettarım… Baba kelimesini düşündüğümde, birçok olumlu şey düşünüyorum. Aklımda bir babanın bu kadar harika bir görüntüsünün olmasının sebebi sensin!

Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım. Babalar günün kutlu olsun.

Hayatım boyunca bana öğrettiğin tüm dersleri ve güzel şeyleri hatırlıyorum. Aramızda ne kadar mesafe olursa olsun önemli değil, önemin asla azalmayacak! Babalar Günün kutlu olsun!

Sevgili babamız, bizi neşeli günlerde de güçlüklerle kuşatılmış zamanlarda da koruyup kolladığın ve mükemmel yetiştirdiğin için teşekkürler! İyi ki babamızsın.

Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim. İyi ki varsın baş tacım. Babalar günün kutlu olsun…

Bana uçabileceğim kanatlar verdiğin için teşekkürler, sevgin ve anlayışınla hep yanımdaydın, daima sığınağımdın. Benim için ne kadar paha biçilmez bir değerde olduğunu asla unutmuyorum.

İyi bir yaşam sürmek için gereken her şeyi senden öğrendim! Her zaman orada olduğun için teşekkür ederim baba! İyi ki varsın, babalar gününü yürekten kutluyorum.

Namaz vakitlerinde, elimden tutup beni camiye götürdüğün çocukluk günlerim tatlı bir hayal olarak hep zihnimde canlanıyor... Sağlığın ve mutluluğun için hep duacıyım... Babalar günün kutlu olsun canım babacığım.

Bizleri büyütürken omuzlarındaki ağır yükü bize hissettirmeden verdiğin zorlu mücadeleyi şimdi daha iyi anlıyorum babacığım. Şefkatli gözlerinden ışık, yüzünden gülümsemen hiç eksik olmasın.

Yaşantısıyla, ilkeleriyle bize hep güzel örnek olan canım babam. Senden uzakta, Senin değerini şimdi daha iyi anlıyorum. Babalar günün kutlu olsun, ellerinden öperim.

Hayatın anlamını ve tüm güzelliklerini öğreten adam benim canım babam babalar günün kutlu olsun…

Her zaman söylemesem de, babam onu ne kadar çok sevdiğimi iyi bilir.. Ve ben ne kadar karışık, saçma cümleler yazsam da hepsini anlar ve bilir. Çünkü o benim biricik babam… Babalar günün kutlu olsun babacığım!

Beni hayata hazırlarken önüme çıkan taşları temizleyen ve kendimi güçlü hissetmemi sağlayan babacığım sana ne kadar teşekkür etsem az kalır. Babalar günün kutlu olsun.

Hiç ayrılmasak da, günlerce uzağında da kalsam, aramıza kilometrelerde de girse hiçbir şey değişmeyecek. Bunu biliyorum ve hatta ruhumda hissediyorum. Sana olan sevgimin sönmeyen bir yıldız gibi üstüne ışık saçtığı bir gelecek bizim. İyi ki varsın babacığım.

Babalığı senden öğrendim, şimdi kendim evlat sahibi olurken hep anılarım aklımda canlanıyor. Beni yetiştirirken attığın her adıma iyi ki diyorum. Babalar günün kutlu olsun...

YORUMLAR 1
  • ilay özkaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Haber harika bence babam çok sevicek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekliye temmuz müjdesi: 2 ayrı düzenlemeye gidilecek
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri