Ünlü oyuncudan kan donduran sözler: Genç kalmak için yaptıklarını itiraf etti

Amerikalı oyuncu Sandra Bullock, katıldığı bir televizyon programında genç kalma sırrını vererek herkesi şaşkına çevirdi. Sandra Bullock, genç kalabilmek için çocuk derisi enjekte ettirdiğini söyledi. 55 yaşındaki ABD'li ünlü oyuncu Sandra Bullock’un sözleri duyanları şoke etti.

Ünlü oyuncudan kan donduran sözler: Genç kalmak için yaptıklarını itiraf etti
Ünlü oyuncudan kan donduran sözler: Genç kalmak için yaptıklarını itiraf etti
GİRİŞ 26.06.2020 20:19 GÜNCELLEME 26.06.2020 20:21
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

ABD'li oyuncu Sandra Bullock, katıldığı bir televizyon programında genç kalma sırrını vererek herkesi şaşkına çevirdi. Bullock, genç kalabilmek için çocuk derisi enjekte ettirdiğini söyledi.

 

 

Posta'nın haberine göre; 55 yaşındaki ABD'li ünlü oyuncu Sandra Bullock, katıldığı bir televizyon programında genç gözükmesinin sırrını açıkladı.

Dünyaca ünlü oyuncu, canlı yayında genç kalmak için çocuk derisini kendine enjekte ettirdiğini belirtti.

 

 

Programı sunan sunucu da bu derilerin sünnet olan Koreli çocukların derileri olduğunu söyledi; ama sektörün sadece sünnet olan çocuklar üzerinden dönmediği ve talebi karşılayamayacağı belirtildi.Bullock'un bahsettiği 'çocuk derisi' enjekte ettirme operasyonun, sadece sünnet olan Koreli çocuklardan elde edilmediği, mülteci çocukların da tüm organlarından ve derisinden üretildiği öne sürülüyor.

Aynı şekilde çocuk kanından üretildiği belirtilen Adrenochrom'un da genç ve güzel kalmak isteyen ünlü ve zenginlere enjekte edildiği biliniyor. Söz konusu yöntemin, seansının 650 dolar olduğu belirtiliyor.

KAYNAK: POSTA
YORUMLAR 83
  • mücahit 3 yıl önce Şikayet Et
    her canlı ölümü tadıcıdır.
    Cevapla
  • Doğrucu davut 3 yıl önce Şikayet Et
    Ah Ahmak insanlar ahhh
    Cevapla
  • Sinirli Birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yapanları, uygulayanları tez Kahhar ismiyle kahretsin inşallah.Amin..Zaten er ya da geç gebermeyecek misiniz yaaaa..
    Cevapla
  • Bilinmeyen 3 yıl önce Şikayet Et
    Şuphesiz ki Allahin laneti sizin uzerinizedir. Allah size azab etsin Rabbim sizi kahhar ismiyle kahr etsin kahru perişan etsin!!!! Allah azze ve celle onları gozlerinin korkudan ağara kalacaği gune erteliyor.
    Cevapla
  • Bircihan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kürkü için katledilen hayvanlardan sonr derisi için katledilen çocuklara mi geldi sıra cehennem ateşi sizler için var o masum çocukların derisi alabilmeknicin katleden bir devlet terörü var bu dünyada zalimler için yaşasın cehennem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti