Rüyada pis ve kirli ev görmek neye işaret? Rüyada pis eve misafirliğe gittiğini görmek...

Rüyada ev görmek, aile hayatına yorumlandığından rüyada pis ev görmek de aile içinde yaşanacak olan sorunlara işaret edilmektedir. Rüya sahibinin rüyayı nasıl gördüğüne bağlı olarak yorumlandığından rüyanın ne şekilde görüldüğü çok önemlidir? Peki rüyada pis ev görmek neye işaret? Rüyada kirli evi temizlemek ne anlama gelir?

Rüyada pis ve kirli ev görmek neye işaret? Rüyada pis eve misafirliğe gittiğini görmek...
Rüyada pis ve kirli ev görmek neye işaret? Rüyada pis eve misafirliğe gittiğini görmek...
GİRİŞ 05.06.2021 13:22 GÜNCELLEME 05.06.2021 13:22

Rüyada kirli ve pis ev görmek, rüyayı gören kişinin hayatında bazı işlerin ters gideceğine ve şanssızlığın peşini bırakmayacağına delalet etmektedir. Rüyada kirli ev aile hayatında yaşanacak tatsızlıklara yorumlanır. Rüyayı gören kişinin bir süre aile ilişkilerinde bozukluk yaşayacağına işaret eder. Rüyada pis ev aynı zamanda rüyayı gören kişinin etrafında sır tutamayan kimselere yorumlanmaktadır. Rüyada pis ve kirli ev görmek rüyanın nasıl görüldüğüne bağlı olarak farklı farklı yorumlanmaktadır. 

Rüyada Pis Ev Görmek

Rüyada pislenmiş ve kirli ev görmek, rüya sahibinin yaşayacağı şansızlıklara ve talihsizliklere yorumlanmaktadır. Rüyada pis ev, aile hayatında yaşanacak sıkıntılara ve işlerin yolunda gideceğine işaret etmektedir. 

Rüyada Pis Ev Temizlemek

Rüya sahibinin içinde bulunduğu sıkıntılarının sona ermesi için mücadele edeceğine, hayatını güzelleştirmek adına adımlar atacağına yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin aile bağlarının sağlamlaşacağına ve güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin içinde bulunduğu zorlu ve sıkıntılı süreci sabrı ve azmi sayesinde aşacağına yorumlanır.

Rüyada Başkasının Evini Pis Görmek

Rüyada başkasının evini kirli görmek, rüya sahibinin yaptığını hatalardan dönmek ve içinde bulunduğu yanlıştan çıkmak için mücadele edeceğine yorumlanır. Rüyada başka bir evi pis görmek komik bir haber alıp eğlenmeye işaret eder. Rüya sahibinin isteklerinin gerçekleşeceğine ve kendi hayatı için mücadele edeceğine ve mücadelenin neticesinde istediği hayata kavuşacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Pis Eve Misafirliğe Gittiğini Görmek

Rüyada pis ve kirli bir eve misafirliğe gittiğini gören kişinin bol helal para kazanacağına, borçlarından kurtulacağına ve iyi insanlarla karşılaşacağına delalet edilmektedir. Rüya sahibinin planlı programlı çalışan biri olmasına ve bundan dolayı işlerinin sürekli olarak yolunda gideceğine yorumlanır. Rüyada pis eve misafirliğe giden kişinin hayatında belli bir sürecin sorunlarla geçeceğine ardından daha dingin ve huzurlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir. 

Rüyada Kirli Eve Misafir Gelmesi

Rüyada pis evine misafir geldiğini gören kişinin bir takım sağlık sorunları yaşayacağına ve işlerinin aksayacağına delalet etmektedir. Rüya sahibinin ailece maddi sıkıntı çekeceği bir sürece gireceğine yorumlanmaktadır. 

Rüyada Pis ve Kirli Evi Süpürmek

Rüyada pis evi süpürdüğünü gören kişinin pes etmeden mücadele edip hayatını güzelleştirmeye çalıştığına işaret etmektedir. Rüya sahibinin çabalarının sonucunda istediği gibi bir hayata sahip olacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Dağınık Ev Görmek

Rüyada evi dağınık gören kişinin yaşadığı tedirgin sıkıntılı yaşadığına işaret eder. Rüya sahibinin aile hayatında yaşayacağı sorunlara ve sıkıntılara yorumlanır. Rüyada dağınık ev görmek aile bağlarının eskisi kadar sıkı olmayacağına yorumlanmaktadır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Kirli Ev Görmek

Kirmani: Evin ortasındaki avlu; kız evlada ve kız kardeşe, sofası; ana ve babaya delalet eder. Evin bu kısımlarını güzel, bakımlı ve temiz görmek; temsil ettikleri şahısların hayır ve selametine işarettir. Pis, harap ve dar görmek ise onların sıkıntı, felaket ve ihtiyacı ile tabir olunur.  Hayatınızdan bazı düşmanları temizleyeceğinize işarettir bunlar kolayca temizlenmez Rüyada evin pis olduğunu görmek iyiye yorumlanır.

Nablusi: Rüyada süpürmek, sanatkar, kirli ve paslı işlerde bulunan kimse için hayra delalet eder. Rüyada başka birisinin evini süpürdüğünü gören kimse, o kimsenin malından bir şeye nail olur. Zenginler için rüyada süpürmek, fakirliğe ve mallarında meydana gelecek eksikliğe delalet eder. Rüyada temizlik yapmak, kişinin dertlerini, sıkıntılarını bırakarak rahat edeceğine işaret eder. Fakat temizlik sırasında sabun varsa kişinin sıkılacağına işaret eder.

Molla Cami: Rüyada görülen evin birçok tabiri vardır. Ev görmek erkeğin beraberce yaşadığı, hanımına işarettir. Bir kimse tanımadığı bir evin üzerin çıktığım görse o evin kıymeti ve seren nispetince bir kadınla evlenir. Bir kimse kendisini, sadece kireçlenmiş ve diğer evlerden aynı bir evde görse, bununla beraber şerre işaret eden söz de söylese, o ev o kimsenin kabri olur. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar