Rüyada siyah kedi görmek neye işaret? Rüyada siyah kedi ısırması ne demek?

Rüyada kedi görmek görüldüğü duruma göre farklı farklı tabir edilirken rüyada siyah kedi görmek, kıskanç ve fesat kimseye işaret eder. Rüyayı gören kişinin çevresinde işlerini bozmak için fırsat kollayan fesat kimselerin varlığına yorumlamaktadır. Peki rüyada siyah kedi kovalamak ne demek? Rüyada siyah kedi yavrusu görmek...

Rüyada siyah kedi görmek neye işaret? Rüyada siyah kedi ısırması ne demek?
Rüyada siyah kedi görmek neye işaret? Rüyada siyah kedi ısırması ne demek?
GİRİŞ 15.06.2021 08:10 GÜNCELLEME 05.01.2022 10:26

Rüyada siyah kedi görmek genel olarak uğursuzluk ve kıskançlık olarak tabir edilir. Rüya sahibinin çevresinde hiç beklemediği insanlar tarafından kıskanıldığına ve rüya sahibi üzerinde kötü planlar yaptıklarına işaret edilmektedir. Rüyada görülen siyah kedi, kişinin kendisine zarar verebilecek kimselerin olacağına, kötü arkadaş ve hayırsız eşe delalet etmektedir. 

Rüyada Siyah Kedi Görmek

Kişinin çevresinde kıskanç ve hayırsız insanların varlığına, rüya sahibinin farklı nedenlerden dolayı iç huzurunun kaçacağına ve sıkıntı içinde olacağına işaret edilir. Rüyada kedi görmek iyi ve güzel şeylere yorumlanırken rüyada siyah kedi görmek pek hayra yorulan bir rüya değildir.

Rüyada Siyah Kedi Öldürmek

Rüyada siyah kedi görmek kıskanç ve fesat kimseye, rüya sahibinin huzurunun kaçacağına yorumlanırken rüyada siyah kedi öldürdüğünü gören kişi hem sosyal hem de iş hayatında rüya sahibinin canını sıkan kişileri bir şekilde hayatından çıkaracağına, rüya sahibinin ayağını kaydırmaya çalışan kimseleri alt ederek o kişilere karşı galip geleceğine işaret edilmektedir. 

Rüyada Siyah Kedi Yavrusu Görmek

Rüyada siyah kedi yavrusu görmek, rüya sahibinin canını sıkacak olayların yaşanacağına bundan dolayı keyfinin biraz kaçacağına işaret edilir. Rüyayı gören kişinin üstesinden gelebileceği bir sorunlara yorumlanır.

Rüyada Siyah Kedi Kovalamak

Rüyada siyah kedi kovaladığını gören kişinin kendisine zarar vermek isteyen insanlardan uzaklaşacağına ve o kişilerden kurtulacağına işaret edilmektedir. Rüyada siyah kedi kovaladığını gören kişinin kendisini her alanda sıkıştıran, huzursuz eden kişileri sonunda alt edeceğine yorumlanır. 

Rüyada Siyah Kedi Saldırısına Uğramak

Rüyada siyah kedinin saldırdığını gören kişinin etrafında kendisine kötü planlar kuran kişilere delalet eder. Rüya sahibinin kendini bu kişilere karşı her zaman savunması ve temkinli olması gerektiğine işaret edilir. Rüya sahibinin çevresinde göreceği baskılardan dolayı bir müddet huzursuz olacağına yorumlanır. 

Rüyada Siyah Kedi Isırması Görmek

Rüya sahibinin iş hayatında karşılaşacağı sorunlara ve sıkıntılara işaret eder. Rüya sahibini her alanda sıkıştırıp başarısız olmasını isteyen kişilere karşı kendi tam olarak savunamayacağına delalet etmektedir. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Siyah Kedi Görmek

Nablusi: Rüyada görülen kedi hizmetçidir. Bazı tabirciler, kedi, rüya sahibinin ev halkından olan bir hırsızdır, dediler. Bazı tabirciler de kedinin dişisi hilekar kötü bir hizmetçi kadındır, dediler. Kedi bir şahsın etrafında dolaşıp onu korumağa çalıştığı halde, o şahsa hem zararı ve hem de faydası dokunan bir adama nispet edilir.

Molla Cami: Rüyada görülen kedi, hizmetçidir. Bazı tabirciler, kedi, rüya sahibinin ev halkından olan bir hırsızdır, dediler. Bazı tabirciler de kedinin dişisi hilekar kötü bir hizmetçi kadındır, dediler. Kedi bir şahsın etrafında dolaşıp onu korumağa çalıştığı halde, o şahsa hem zararı ve hem de faydası dokunan bir adama nisbet edilir. Bir kimseyi rüyada erkek bir kedi ısırsa veya tırmalasa o kimse hasta olur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak