Rüyada polisten kaçmak ne demek? Rüyada koşarak kaçmak nasıl yorumlanır?

Rüyada kaçmak, rüya sahibinin sıkıntı ve üzüntülerinden uzaklaşmak istediğine işaret edilir. Rüyayı gören kişinin kendine zarar verdiğini düşündüğü kişilerle iletişimini keserek daha huzurlu bir hayat sürmesine işaret ederken yapılan yanlışlardan dönerek tövbe etmeye delalet etmektedir. Peki rüyada kaçmak ne anlama gelir? İşte alimlerin yorumlarına göre rüyada kaçmak...

Rüyada polisten kaçmak ne demek? Rüyada koşarak kaçmak nasıl yorumlanır?
Rüyada polisten kaçmak ne demek? Rüyada koşarak kaçmak nasıl yorumlanır?
GİRİŞ 12.10.2021 08:24 GÜNCELLEME 12.10.2021 08:24

Rüyada kaçmak, rüya sahibinin hatalarının farkına vararak hatalarından döneceğine işaret edilmektedir. Rüyayı gören kişi için daha hayırlı olaylarla karşılaşacağına yorumlanmaktadır. Rüyada kaçmak, başarılı olmaya ve cesur kimseye delalet etmektedir. Rüyasında kaçtığını gören kişinin genel olarak hayırlı ve güzel şeylerle karşılaşacağına işaret edilse de rüyanın nasıl görüldüğüne bağlı kalarak yorumlanmasına dikkat edilmektedir. 

Rüyada Birinden Kaçmak

Rüyada birinden kaçtığını gören kişinin elinde olan işleri isteksiz ve baştan savma yaptığına yorumlanmaktadır. Birilerinin zorlaması ve motivasyonu ile işler yaptığına delalet etmektedir. Rüyada birinden kaçmak, rüyayı gören kişinin isteksiz ve sevmeden yaptığı işlere ve sevmediği yerlerde bulunduğuna yorumlanmaktadır. Bir an önce görevlerini bitirip o ortamı bırakmak istemesine delalet edilmektedir.

Rüyada Düşmandan Kaçmak

Rüyada düşmandan kaçtığını gören kişinin, hayatında onu üzen, sıkıntıya sokan ve moralini bozan ne varsa hepsinden kurtulmak ve kendi yoluna bakmak istediğine yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin sıkıntı ve hüzünlerinden uzaklaşarak kendini dinleyeceğine işaret eder. 

Rüyada Korkup Kaçmak

Rüyada korkarak kaçtığını gören kişi, yaptığı bir hatadan dolayı tövbe edeceğine işaret eder. Rüya sahibinin dini vecibelerden uzaklaşarak günaha girmesine ardından hatalarının farkına vararak tövbe etmesine yorumlanmaktadır. 

Rüyada Koşarak Kaçmak

Rüyada koşarak kaçtığını gören kişinin içinde bulunduğu tehlikeli ve riskli bir durumdan kurtulacağına işaret eder. Rüya sahibinin keyfini bozan ne varsa hepsinden tek tek uzaklaşacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin kendisini zora sokan sorumluluklarından kurtulmasına delalet etmektedir. 

Rüyada Tehlikeden Kaçmak

Rüyasında tehlikeli bir durumdan kaçtığını gören kişinin kendi yaptığı hatalar yüzünden zor duruma düşeceğine ve bundan dolayı canının sıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada Savaştan Kaçmak

Rüya sahibinin hayatındaki hengameden uzaklaşmak isteyerek daha sakin ve huzurlu bir hayat sürmek istemesinde işaret edilmektedir. Rüyayı gören kişinin gözü tok kimse olduğuna, mal ve mülkten ziyade daha mutlu, sakin ve sağlıklı bir hayat sürmek istemesine yorumlanmaktadır.

Rüyada Ateşten Kaçmak

Rüyada ateşten kaçan kimsenin kendisine zarar veren insanlardan uzak durarak daha huzurlu ve sakin bir yaşam sürmesine yorumlanır. Rüya sahibinin kendisini yıpratan insanlarla iletişimini kopararak daha kaliteli bir yaşam sürmesine işaret edilmektedir. 

Rüyada Köpekten Kaçmak

Rüya sahibinin çevresindeki iyi niyetli ve dürüst insanlara karşı haksızlık ediyor anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişinin çevresindekilere karşı daha ılımlı olması gerektiğine yorumlanır.

Rüyada Okuldan Kaçmak

Rüyada okuldan kaçtığını gören kişinin eğitim durumu ne olursa olsun belli bir meslekte kendini geliştirmesine ve çok başarılı olmasına yorumlanır. Rüyayı gören kişinin sevdiği bir meslekte adım adım kendini geliştirerek ustalaşacağına delalet edilmektedir. 

Rüyada Polisten Kaçmak

Rüyada polisten kaçtığını gören kimsenin uzun istemeden içine düştüğü bir durum yüzünden uzun süre kendine gelemeyeceğine işaret eder. Rüya sahibinin bir yanlış yaptığına ve bu yanlışın ortaya çıkmasından çok tedirgin olacağına yorumlanır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Kaçmak

Nablusi: Rüyada korktuğu bir düşmanından kaçtığını gören kimse, korkudan emin olur. Alim bir kimsenin rüyada kaçması, o alimin kadı olmasına delalet eder. Zira Musa (A.S.) ın hükümlerini icra etmesi kaçtıktan sonra olmuştur.

İbn-i Şirin: Rüyasında bir hayvandan veya bir adamdan kaçtığını gören; korkularından kurtulur. Emniyete kavuşur. Muzaffer olur. Bazı tabirciler bu rüyayı; üzüntüyle, bir kısmıda bir emri yerine getirmemekle yorumlamışlardır.

Kirmani: Uykusunda bilmediği bir sebeple kaçtığını gören, tevbe etmeye muvaffak olur. Ne yüzden kaçtığını ve saklandığını bilen, korktuğu şeyden kurtulur.

Diyanet: Rüyada kaçmak (firar etmek) Allah'a dönmek anlamına yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir düşmandan korkarak kaçtığını görmesi; o kimsenin herhangi bir korkusu varsa o korkudan kurtulacağına, kişinin rüyasında herhangi bir şeyden korkmadığı halde kaçtığını görmesi; o kimsenin yakında vefat edeceğine işaret şeklinde yorumlanır. Rüyanızda tehlikeli bir durumdan kaçtığınızı görmeniz; endişeli durumda bulunduğunuza, rüyanızda hapisten kaçan bir arkadaşınıza yardım gayesiyle onu sakladığınızı görmeniz; bir tehlikenin size doğru gelmekte olduğuna işaret eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!
Dubai'deki havalimanı sele teslim oldu! Uçakların zor anları kamerada