Rüyada dilimlenmiş limon görmek ne demek? Rüyada limon yemek neye işaret?

Rüyada limon görmek, rüya sahibinin hayatında ufak tefek sıkıntıların meydana geleceğine işaret eder. Rüya sahibinin düzenini bozmak isteyen kıskanç kimselerin varlığına yorumlanır. Rüyada limon görmek, bazen hayırlı bazen can sıkıcı durumlara işaret ettiği için rüyanın tam olarak nasıl görüldüğü dikkate alınarak yorumlanması gerekmektedir. Peki rüyada limon sıkmak ne anlama gelir? Rüyada limon ağacı görmek...

Rüyada dilimlenmiş limon görmek ne demek? Rüyada limon yemek neye işaret?
Rüyada dilimlenmiş limon görmek ne demek? Rüyada limon yemek neye işaret?
GİRİŞ 22.12.2021 10:10 GÜNCELLEME 22.12.2021 10:10

Rüyada limon görmek, rüya sahibinin hayatında bazı tatsız durumlar yaşanacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin gündelik hayatında birtakım sıkıntılar yüzünden tadının kaçacağına yorumlanır. Rüyada limon yemek, kötü söz işitmeye, kıskanç insana delalet eder. Rüyada limon gören kişinin hayatında birçok şeyin yolunda gitmesine, iş ve aile hayatında bir sorunun olmamasına yorumlanırken bu düzenin başka insanlar tarafından kıskanılacağına işaret eder. Rüyada limon çok kötü olmamakla birlikte can sıkıcı durumlara yorumlanır. 

Rüyada Limon Yemek

Rüyada limon yemek, rüya alimlerinin aktardıklarına göre rüya sahibinin ağzının tadının kaçacağına ve iş hayatında bazı karmaşalar yaşayacağına işaret eder. Rüyada sarı ve ekşi şeyler görmek huzursuzluğa işaret ettiği için rüyada limon yemek karışık bir durumla karşı karşıya gelmeye işaret eder. Rüyayı gören kişinin yavaş yavaş düzenini oturtmasına binaen çevresindekilerin kıskançlık ve fesatlıklarına maruz kalacağına yorumlanır. 

Rüyada Limon Ağacı Görmek

Rüyada limon ağacı görmek, hangi mevsimde görülürse görülsün rüya sahibinin çevresinde iyi kalpli, merhametli, güçlü karakterli ve kötülüğe karşı mücadele eden bir kimsenin varlığına işaret edilir. Bu kişi rüya sahibinin kendini yalnız ve bıkkın hissettiği anlarda yanında olacağına yorumlanır. Rüyada limon ağacı gören kişinin daha huzurlu bir yaşam süreceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada Limon Sıkmak

Rüyada limon sıktığını gören kişinin haddi olmayarak başkalarının hayatına müdahale etmesine yorumlanır. Rüya sahibinin yaptığı olmayacak işler yüzünden hem kendinin hem de çevresindekilerinin tadını kaçıracağına işaret eder. Rüyada limon sıkmak, yaptığı hatalar yüzünden iş hayatında sıkıntıya düşeceğine yorumlanır. Rüya sahibinin kendisine herkesin hayatına karışma hakkı gördüğünden olumsuz bası durumlarla karşılaşacağına yorumlanır.

Rüyada Limon Almak

Rüyada limon aldığını gören kişinin her durumda kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalıştığına, karşısına çıkan engellere durmadan direndiğine işaret eder. Rüyada limon satın aldığını gören kişinin hayatında meydana gelen sorunlara karşı enerjisini düşürmediğine ve her ne olursa olsun yoluna devam ettiğine işaret eder. 

Rüyada Çürük Limon Görmek

Rüyada çürük limon görmek, rüya sahibinin çevresinde zararı olmayan ama hiçbir şeye de faydası olmayan insanların varlığına işaret eder. Rüyayı gören kişinin görevlerini vaktiyle yerine getirmesine ve bundan dolayı çok rahatlayacağına işaret eder. 

Rüyada Limon Toplamak

Rüyada limon topladığını gören kişinin sıkıntı ve kederlerin üzerine gideceğine, kendi hataları yüzünden üzüleceği olaylarla yüzleşeceğine işaret etmektedir. Rüyada limon toplamak aynı zamanda sağlık sorunlarına yorumlanır. Rüyada limon topladığını gören kişinin iş hayatında karşılaştığı sorunlar yüzünden maddi kayıplar yaşayacağına delalet eder. Rüyada limon toplamak ve hayırlı olmamakla birlikte rüya sahibinin biraz da kendi hataları yüzünden sıkıntıya düşeceğine işaret eder. 

Rüyada Limon Dilimi Görmek

Rüyada dilimlenmiş limon görmek, rüya sahibinin sıkıtından kurtularak rahata kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin çalışkan bir kişi olduğuna ve bundan dolayı iş hayatında başarılı olacağına yorumlanır.

Rüyada Limon Suyu Görmek

Rüyada limon suyu görmek, rüya sahibinin hoşuna gitmeyecek sözler duymasına ve can sıkıcı bazı durumlarla baş etmek zorunda kalmasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin çevresindekilerin kıskançlığına maruz kalarak kötü muamele görmesine yorumlanır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Limon Görmek

Molla Cami: Rüyada limon görmek, kınamaya işarettir. Bundan dolayı bir kimseye rüyada bir insan bir limon verse, o insan o kimseyi kınar ve ayıplar. Eğer limon sarı ve rüya sahibi onu yerse, mala işarettir. Limonun yeşili tabirce sarışından hayırlıdır. Sarı olan her meyvenin tabiri böyledir.

Seyyid Süleyman: Limon görmek; her halükarda (renginin sarılığı sebebiyle) hastalıktır. Yeşil limon; üzüntüdür. Rüya sahibi, gördüğü limonu yemezse; kederi daha hafif olur. Limon, tadı dolayısıyla de sıkıntıya işarettir. Limon ağacı; huysuz, asık suratlı bir adamla tabir olunur. Bir rivayete göre, hayırsız ve hastalıklı bir adamı ifade eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor