Rüyada tsunami görmek ne demek? Rüyada dev dalgalarla yüzmek neye işaret?

Rüyada tsunami görmek rüya sahibinin karşılaşacağı büyük sorunlara işaret etmektedir. Rüya sahibinin sıkıntılar karşısında çok fazla yıpranmasına, yorulmasına delalet eder. Rüyada dv dalgalar, tsunmai görmek pek hayırlı olmasa da rüyanın tam olarak nasıl göründüğü dikkate alınmalı ve ona göre yorumlanmalıdır. Peki rüyada dev dalgalar arasında yüzmek neye işaret? İşte rüyada tsunami görmenin detaylı tabirleri...

Rüyada tsunami görmek ne demek? Rüyada dev dalgalarla yüzmek neye işaret?
Rüyada tsunami görmek ne demek? Rüyada dev dalgalarla yüzmek neye işaret?
GİRİŞ 18.12.2020 12:17 GÜNCELLEME 18.12.2020 12:17

Rüyada tsunami görmek, rüya sahibinin iş ve aile hayatında çok fırtınalı bir süreç geçireceğine işaret eder. Rüya sahibinin karşılaştığı sıkıntılar karşısında zor durumda kalacağına, yıpranacağına ve yorulacağına yorumlanmaktadır. Rüyada tsunami görmek, rüya sahibinin psikolojisinde de dengesizliklerin seyredeceğine delalet etmektedir. Rüyayı gören kişinin hem ruhsal hem de bedensel çok efor sarf ederek sorunlarla boğuşacağına yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin zorlu süreçlere maruz kalacağına işaret edilse de rüyada tsunami görmek rüyanın tam olarak nasıl görüldüğüne bağlı kalarak tabir edilmelidir. Rüyanın görüldüğü duruma göre bazen hayırlara da işaret edebilir.

RÜYADA BÜYÜK DALGALAR GÖRMEK

Rüyada De dalgalar görmek, rüya sahibinin iş hayatında yaşayacağı sıkıntılara ve maruz kaldığı zorlu sürece işaret eder. Rüyayı gören kişinin iş hayatında sıkıntı yaşamasına rağmen maddi sıkıntı çekmeyeceğine, daha çok ruhsal bir yıpranma yaşayacağına işaret eder. Dev dalgalar, dev sorunlar demektir. Rüya sahibinin sorunlarla boğuşurken psikolojik olarak çok yıpranacağına delalet eder.

RÜYADA DEV DALGALARDA YÜZDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada dalgalı denizde yüzdüğünü gören kişinin her ne sorun olursa olsun üstesinden geleceğine, rüya sahibini hiçbir sorunun yıldırmayacağına işaret eder. Rüya sahibinin her sorunla baş edecek kadar güçlü ve sağlam biri olduğuna işaret edilmektedir. Rüya sahibinin iş ve aile hayatında yaşanacak çalkantılara yorumlanırken rüya sahibinin bu sorunları da bir şekilde püskürteceğine delalet eder.

RÜYADA TSUNAMİDEN KAÇMAK

Rüyada tsunamiden kaçmak, rüya sahibinin sorunlardan uzak durmak için özenli davrandığına, kimseyle münakaşaya girmemeye özen gösterdiğine işaret eder. Rüyada tsunamiden kaçan kişinin sıkıntıları hayatına sokmamak için elinden geleni yaptığına yorumlanmaktadır. Ayrıa bazı rüya yorumcularına göre rüyada tsunamiden kaçmak, insanlara tepeden bakan kibirli bir kimseye işaret etmektedir. 

RÜYADA DENİZ OLMAYAN YERDE TSUNAMİ GÖRMEK

Rüyada deniz olmayan yerde tsunami görmek, rüya sahibinin hiç beklemediği anda hiç beklemediği şekilde olayların yaşanacağına işaret edilmektedir. Rüya sahibini bekleyen kötü sürprizlere işaret etmektedir. Rüyada deniz olmayan yerde tsunami görmek, rüya sahibinin hayal kırıklığına uğratacak ve derinden sarsacak olayların habercisi olarak kabul edilmektedir. 

RÜYADA DEV DALGALAR ARASINDA BALIK GÖRMEK

Rüyada dalgaların, tsunaminin sonrasında balıklar görmek, rüya sahibinin çok sıkıntılı ve zorlu bir süreci atlatmasının ardından yaşayacağı rahat günlere işaret eder. Rüyayı gören kişinin her ne olursa olsun yaşamaktan vazgeçmeyeceğine bir şekilde ayakta kalmayı başaracağına yorumlanmaktadır. Rüyada fırtına sonrası balıkların belirmesi, bitmek bilmeyen yaşam enerjisi demektedir. 

RÜYA ALİMLERİNİN YORUMLARINA GÖRE RÜYADA TSUNAMİ GÖRMEK

Nablusi: Rüyada dalga görmek: ‘Onları altında gölgeler yapan (dağlar) gibi dalga sardığı vakit dini yalnız kendisine tahsis etmek suretiyle muhlisler olarak Allah'ı çağırırlar.’ . Ve: ‘İkisinin arasına dalga girdi, oda boğulanlardan oldu.’ Mealindeki ayetlerin işaretince, azap ve şiddete delalet eder.

Molla Cami: Rüyada dalga görmek, azap ve şiddete işarettir.

Diyanet: Rüyada dalga görülmesi; değişik şekillerde yorumlanmaktadır. Rüyanızda bir kayık içinde bulunduğunuzu ve dalgalara yakalandığınızı görmeniz; hayatınız boyunca durmadan iş değiştireceğinize ve hiçbirinde de dikiş tutturamadığınıza yorumlanır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!