Diyarbakır'da 6 bacaklı kuzuyu görenler şaşkına döndü!

Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı kırsal Düzova mahallesinde doğan 6 bacaklı kuzu görenleri şaşırttı.

Diyarbakır'da 6 bacaklı kuzuyu görenler şaşkına döndü!
Diyarbakır'da 6 bacaklı kuzuyu görenler şaşkına döndü!
GİRİŞ 18.01.2021 11:29 GÜNCELLEME 18.01.2021 14:10

Çınar ilçesine bağlı kırsal Düzova Mahallesi'nde hayvancılıkla geçimini sağlayan Mahsum Bulut'un koyunlarında biri, ikisi boyun kısmından olmak üzere 6 bacaklı bir kuzu dünyaya getirdi. Bulut, sağlığında bir sorun bulunmayan kuzuyu görünce büyük şaşkınlık yaşadı. İlk defa böyle bir durumla karşılaşan Bulut, mahalleliye durumu anlattı. Mahsum Bulut, görenlerin ilgi odağı haline gelen kuzusunu satmayı düşünmüyor.

 

 

Kuzunun yaklaşık 20 gün önce doğduğunu ve şu ana kadar herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığını ifade eden Bulut, "Doğumda ters olarak doğdu. Biz de müdahale ettik. Yavru dünyaya gelince, baktığımızda altı bacaklı olduğunu gördük. Allah'ın mucizesidir. Biz ilk defa 6 bacaklı bir hayvan gördük. Amcalarıma, onların çocuklarına ve babamlara söyledim. Onlar da daha önce görmemiş. Köylülerden büyük ilgi gördü. Veteriner falan hiç gelmedi, biz de söylemedik. Durumu şu an gayet iyi. Sütünü içiyor. Sağlığı da yerinde. Ne olacağını şu an bilmiyoruz. Ben kendimi bildiğimden beridir hayvancılıkla uğraşıyoruz. Köylüler de şaşırdı. Satmayı şu an için düşünmüyoruz" diye konuştu.

"6 bacaklı olduğundan fotoğraf çektirdim"

6 bacaklı hayvanı gören mahalleli İslam Ertem de, ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını dile getirerek, "Böyle bir şeyin olması mucize. Hayvanı çok sevdim. 6 bacaklı olduğundan fotoğraf çektirdim" dedi.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yalanlara tepki gösterip borçları açıkladı! 20 günde 2 milyar TL harcamadıysanız...
Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!