Çalmadıkları bir bu kalmıştı! Annesinin mezarını yerinde bulamayan oğlu şok oldu

Sakarya'nın Geyve ilçesinde yaşayan Turan Terzioğlu, dua okumak için geldiği mezarlıkta annesinin mezarını bulamadı. Jandarmanın yaptığı incelemede mezar taşlarının çalındığı ortaya çıkarken, cenaze sahibi olan aile yaşanan olay karşısında hayatının şokunu yaşadı.

Çalmadıkları bir bu kalmıştı! Annesinin mezarını yerinde bulamayan oğlu şok oldu
Çalmadıkları bir bu kalmıştı! Annesinin mezarını yerinde bulamayan oğlu şok oldu
GİRİŞ 10.02.2021 16:50 GÜNCELLEME 10.02.2021 16:58
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Eşine az rastlanır olay Sakarya'nın Geyve ilçesi Karaçam Mahallesi'nde bu sabah yaşandı. Sakarya'da bir su fabrikasının lojistik bölümünde tır şoförlüğü yapan Turan Terzioğlu, yol üzerinde olan Karaçam Mezarlığı'na vefat eden annesi Hatice Terzioğlu'na dua okumak için gitti. Aracından inip mezarlığa yönelen Terzioğlu, 2001 yılında vefat eden annesinin mezarını yerinde bulamadı. Yanlış yere geldiğini düşünen adam, etrafta bir süre dolandı ancak doğru mezarı bulamadı. Yaptığı incelemede mezar taşı ve mermerlerin çalındığını düşünen Terzioğlu, durumu jandarmaya bildirdi.



Mezar taşını çalmışlar

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede mezar taşı ve mermerlerin çalındığını tespit etti. Aile üyeleri, annelerinin defnedildiği mezarın yalnızca taşının çalındığını ve tahrip edilmediğini öğrenince rahat bir nefes aldı. Bu olay karşısında büyük şaşkınlık yaşayan aile, yeni bir taş yaptırıp mezarı yeniden onardı. Jandarma, mezar taşını çalanların peşine düştü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • akif 3 yıl önce Şikayet Et
    bazi yorumcu arkadaslar dogru tesbitte bulunmuslar, bu ahlaksizlik, mezar ustalariyla baglantili olabilir.
    Cevapla
  • YILDIRIM 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir ölünün yakını veya sahibi ölüsü için mezar taşı çalmaz. Neden derseniz, hiç kimse sevip-değer verdiği ölüsünün manevi hatırasına böyle adi bir lekeyi sürmez, gerekirse nafakasından keser öyle yaptırır. Öte yandan ölüsünün manevi hatırasına sahip olmayan da o mevta için ne gidip mezar taşı yaptırma zahmetine katlanır, ne de hırsızlık riskine girer. Yani hiçbir insan ölüsünün manevi hatırasına hırsızlık malı mezar taşı ile saygı göstermez. Bu iş, çalıntı taşların kullanıldığı mezardaki mevta ile hiçbir manevi hatıra bağı olmayan ancak bundan maddi bir çıkar temin eden birilerinin işi olabilir derim.
    Cevapla
  • milliyteci 3 yıl önce Şikayet Et
    KESINLIKLE mazer tasi isciligi yapan mermerci ler in parmak izi var !! sasirdinmi DERSENIZ hayir derim zira ülke miz güya müslüman sorsan dinin ne diye alican cevap ISLAM ama bu halk in ISILAM ile hic alakasi yok kimse kusura bakmasin ama hakikat bu islam müslümanlik din ibadet vs sadece DIL de kalmis bir hakikat bu MILLET MÜSLÜMAN degil olamaz da!! cünki islam da olmayan her SEY BU TOPLUMDA mevcut YALAN IFTIRA CAMUR barbalrik saygisizlik gurur kibir hirsizlik arsizlik fitne taciz ....... say say bitmez soru su tüm bu meziyet ler in oldugu halk NASIL MÜSLÜMAN olur ki?????
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu memlekette haine bile ceza yok ki hırsıza ceza talep ediyorsunuz. Malesef.
    Cevapla
  • caner 3 yıl önce Şikayet Et
    mezar taşını çalıyorlar şükür buna diyelim cenazeyi çalmamışlar ona şükredelim taş bulunur ya mefta bulunmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Togg, SsangYong ve BMW X1'e fark attı
İsrail medyasında Türk ambargosu analizi: Bizi çok zor günler bekliyor