Babaannesi koronadan vefat eden adam bankaya para çekmeye gitti!

Osmaniye'de babaannesini karantinadan kaybeden ve babası ve ablasıyla karantinada olması gereken bir vatandaş yasağı ihlal ederek bankaya para çekmeye gitti.

GİRİŞ 10.04.2021 09:27 GÜNCELLEME 10.04.2021 10:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Osmaniye’de banka şubesine para çekmeye gelen bir vatandaş, güvenlik görevlisince yapılan HES kodu sorgulamasında risk gurubunda olduğu ortaya çıktı. KYK yurdunda karantinaya alınan adamın bir hafta önce korona virüsten babaannesini kaybettiği,  babası ve ablasının da karantinada olduğu öğrenildi.

Bedensel engelli Aytül'ün akülü sandalye hayalini Almanyalı hayırsever gerçekleştirdi


HES kodu sorgusunda ortaya çıktı

Edinilen bilgiye göre, Osmaniye merkez Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesine gelen Nuri B.’nin bankaya girerken, banka güvenlik görevlisince HES kodu sorgusu yapıldı. Yapılan sorguda Nuri B.’nin risk grubunda olduğu ve evinde karantinada bulunması gerektiği ortaya çıktı. Banka güvenlik görevlisince durum polise ve sağlık ekiplerine bildirildi. Bankaya gelen sağlık ekipleri risk gurubunda olan Nuri B.’yi karantinaya alınması için ambulans ile Fakıuşağı Mahallesi’nde bulunan KYK yurtlarına götürdü.  KYK yurdunda karantinaya alınan Nuri B.’nin bir hafta önce korona virüsten babaannesini kaybettiği, babası ve ablasının da karantinada olduğu öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    işte virüsü bunlar yayıyor tuşlara bulaştırdın biraz sonra başka bir vatandaş geldi tuşlara dokundu virüsü aldı o ona o ona artık gerisini siz düşünün bunlara ağır ceza verin ben de oldum ama evden dışarı adım atmadım.
    Cevapla
  • Elif 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin Bu kadar vurdum duymazlık olmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bu soykırım değil de ne?Sorusunu soran sanatçının klibi dünyada ses getirdi
İsrail kendi askerlerini öldürüyor! Filo komutanından dikkat çeken sözler