Anneler gününde ne hediye alınabilir? Anneler günü hediye fikirleri...

Anneler gününde annelere olan sevgimizi ve bağlılığımızı ifade etmek için herkesin kendince hediyeleri ve sürprizleri vardır. Bazen bir şeyi satın alarak bazen de bahçeden çiçek kopararak annelere incelikler yapılabilir. Peki anneler gününde ne hediye alınabilir. İşte anneler gününde el yapımı hediye önerileri...

Anneler gününde ne hediye alınabilir? Anneler günü hediye fikirleri...
Anneler gününde ne hediye alınabilir? Anneler günü hediye fikirleri...
GİRİŞ 28.04.2021 22:54 GÜNCELLEME 28.04.2021 22:54

Özel günler arasında herkesin en çok önem gösterdiği, büyük bir özveriyle hazırlıklar yaptığı anneler günü, genellikle hediyelerle ve annelere yapılan jestlerle kutlanmaktadır. Annelere verilen hediyeler paha biçilmeksizin içten gelen duygularla hazırlandığında çok daha değerlidir. Alışverişin çok fazla mümkün olmayacağı pandemi sürecinde daha çok el yapımı hediyeler tercih edilebilir. Çiçek, mektup, resim video kaydı gibi hediyeler hem daha anlamlı hem de pandemi sürecinde eden çıkmadan hazırlanabilecek hediyeler arasında yer almaktadır. 

El Yapımı Anneler Günü Hediye Önerileri

Çiçek

Annelere verilebilecek en sade ve güzel hediyelerden biridir. Bahçeden toplanan bir buket çiçek, anneler günü sabahında anneleri en güzel şekilde uyandırmak için samimi bir hediye olarak düşünülebilir.

Mektup

Annelere ona olan hisleri en saf haliyle yazılan bir mektup, annelerin hem çok duygulanmalarına hem de çok mutlu olmalarını sağlayacaktır. Özellikle bir buket çiçeğin arasına iliştirilen mektup ya da şiirler evde hazırlanabilecek en duygu yüklü hediye olabilir.

Resim

Resim kabiliyeti olsun ya da olmasın anneler gününde anneye çizilen resimler annelerin hemen mutlu olmasını vesile olan en doğal hediyelerden biridir. 

Bileklik

Evdeki boncuk, düğme ve iplerden anneler için çok sevimli bileklik ya da kolyeler yapılabilir. El yapımı bileklik ve kolyeler, anneler için çok daha anlamlı ve özel hediyeler olabilir.

Saksı Bitkisi

Cam fanus, saksı ya da bardakların içine dikilen kaktüs, çiçek, alo vera yaşam alanına yeni bir renk katacağı gibi annelerin de çok mutlu olacağı ince hediyelerden biri olarak değerlendirilebilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'erken seçim' çıkışı! ‘Akdi bozmak demektir’
Tokat depremi sonrası kritik uyarı! 'Ateş çemberi gibi' diyerek bir ilimize dikkat çekti!