Resimli 19 Mayıs mesajları! 2021Türk bayrağı ve Atatürk görselli 19 Mayıs sözleri!

Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin ilk adımlarını attığı Kurtuluş Savaş'ının başlangıç tarihi olarak kabul edilen 19 Mayıs Çarşamba günü kutlanacak. Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde bu anlamlı ve özel günü sevdikleri, arkadaşları ile paylaşmak isteyenler birbirlerine gönderecekleri 19 Mayıs mesajlarını araştırıyor. Bizde sizler için resimli 19 Mayıs mesajlarını hazırladık. İşte 2021 yılına özel anlamlı, güzel ve en farklı 19 Mayıs sözleri...

Resimli 19 Mayıs mesajları! 2021Türk bayrağı ve Atatürk görselli 19 Mayıs sözleri!
Resimli 19 Mayıs mesajları! 2021Türk bayrağı ve Atatürk görselli 19 Mayıs sözleri!
GİRİŞ 19.05.2021 09:00 GÜNCELLEME 19.05.2021 09:01

19 Mayıs sözleri ve mesajları en çok araştırılan konulardan birisi oldu.19 Mayıs her yıl büyük bir coşkuyla sokaklarda meydanlara kutlanırdı. Bu yıl salgın hastalık nedeniyle Atatürk'ün Türk Gençliğine armağan ettiği günde bu tür kutlamalar yapılmasına izin verilmeyecek. Bu anlamlı ve özel günü boş geçirmek istemeyen vatandaşlar birbirlerine gönderebilecekleri en güzel 19 Mayıs mesajlarını araştırıyor. Bizde bağımsızlık mücadelesinin sembolü olan 19 Mayıs gününe özel en güzel mesajları derledik. Sizde WhatsApp, Facebook, Instagram ve diğer sosyal medya platformlarından bu mesajları arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize iletebilirsiniz. İşte Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramın'da kullanabileceğiniz resimli 19 Mayıs mesajları!

Atatürk Resimli 19 Mayıs Kutlama Mesajları!

19 Mayıs güven, sevinç ve gençliğin günüdür. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun...

Varlığına ve geleceğine sahip çıkan tüm Türk Gençliğinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

Kutsal emanete sahip çıkan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

Ulu Önder, Türk gençliğine güvencini her fırsatta dile getirmiş ve kurduğu bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni Türk gençliğine emanet etmiştir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Zaferin büyüklüğü, savaşın çetinliği ile ölçülür. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Gençlerimize daha iyi bir yaşam, daha umutlu bir gelecek sağlamak zorundayız. Bu düşüncelerle bütün gençlerimizin ve yurttaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, saygılar sunuyorum.

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir..'' 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun...

Bugün sahip olduğumuz bağımsızlığımız, Cumhuriyetimiz, demokrasimiz, çağdaş yaşam ve kurumlarımız 19 Mayıs’ta başlatılan mücadelenin eseridir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıç günüdür. Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Tüm olumsuzluklara rağmen büyük fedakarlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti gençlerimize emanettir. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

Türk istiklali uğrunda mücadele veren herkesi saygıyla anıyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

19 Mayıs, bağımsızlığına düşkün Türk milletine vurulmak istenen esaret zincirlerinin parçalama kararlılığının ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna öncülük eden Kurtuluş Savaşı’nın ilk kıvılcımının tarihidir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Türk Bayraklı 19 Mayıs Kutlama Mesajları!

Gençlerin her şeyden önce millete güven vermeleri gereklidir. Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Gençlikle iftihar ediyorum ve gençliğe güveniyorum. (Atatürk) Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri (Türkiye Cumhuriyetini) ona bırakacağım ve gözüm arkamda kalmayacak." (M.K Atatürk)

Millet, millî hâkimiyet esasını ve Türk Milliyetçiliğini kabul etmiştir. Bunu gerçekleştirmeye çalışacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıç günüdür. Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

 Bütün ümidim gençliktedir. Her kafanın anlamaktan aciz olduğu yüksek bir varlıktır gençlik. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, hepinize en içten selam ve sevgilerimi iletiyorum. Gençlerimizi, sevgiyle kucaklıyor, alınlarından öpüyorum.

"Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz" 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor bayramınız kutlu olsun.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yüzde 500 yetmedi! İmamoğlu’nun ilk işi İstanbul’da suya zam
Dünya Bankası’ndan Kanal İstanbul açıklaması: Yer almıyor