Usta sanatçı Muazzez Ersoy'dan pandemi itirafı: Rüyalarımda konser veriyorum

Pandemi döneminden sıkıldığını söyleyen usta sanatçı Muazzez Ersoy sahnelere dönmek istediğini söyleyerek 'Rüyalarımda konser veriyorum' dedi.

Usta sanatçı Muazzez Ersoy'dan pandemi itirafı: Rüyalarımda konser veriyorum
Usta sanatçı Muazzez Ersoy'dan pandemi itirafı: Rüyalarımda konser veriyorum
GİRİŞ 16.06.2021 09:45 GÜNCELLEME 16.06.2021 09:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

62 yaşındaki Muazzez Ersoy, pandeminin sona ermesini istediğini söyledi. Ersoy rüyalarında sahneden olduğunu ve konser verdiğini görüyor.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik en büyük hayalini açıkladı: Rüyalarımda koşuyorumYeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik en büyük hayalini açıkladı: Rüyalarımda koşuyorum


ÖZGÜRLÜĞÜ ÖZLEDİM

Sanatçı, “Sahne almayı, şarkı söylemeyi, özgür olmayı ve insanlarla bir araya gelmeyi çok özledim. Rüyalarımda konser veriyorum. Umarım en yakın zamanda konserler başlayacak.” açıklamasını yaptı. Ersoy, ülkemizde devam eden aşılama çalışmaları kapsamında koronavirüs aşısını bir ay önce olmuştu. Aşı olurken fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı, şu notu düşmüştü:

DEVLETİME GÜVENİYORUM

"Ben yaş grubuma sıra geldiği zaman aşımı oldum... Temennim en kısa sürede salgının ülkemizin gündeminden çıkması; ekmeğini müzik sektöründen eğlence sektöründen; sanat sektöründen kazananların işlerine dönebilmesi... Ülkeme ve devletime güveniyorum."

YORUMLAR 2
  • Ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Muazzez Ersoy iyi bir şarkıcı, ama asla usta değil.
    Cevapla
  • Guiadoglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadın tam sanat eseri. Mesleğine aşık.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."