15 Temmuz Şehidinin babası: Zerre kadar üzülmüyorum

15 Temmuz darbe girişiminde Gölbaşı Polis Özel Harekat Merkezi'nde yapılan saldırıda şehit olan 23 yaşındaki komiser yardımcısı Cennet Yiğit'in babası Yahya Kemal Yiğit, "Zerre kadar üzülüyorsam namerdim" dedi.

15 Temmuz Şehidinin babası: Zerre kadar üzülmüyorum
15 Temmuz Şehidinin babası: Zerre kadar üzülmüyorum
GİRİŞ 13.07.2021 14:10 GÜNCELLEME 13.07.2021 14:10
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'da darbe girişiminde Ankara Gölbaşı'daki Polis Özel Harekat Merkezi'ne yapılan hava saldırısında şehit olan Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit'in babası Yahya Kemal Yiğit, 15 Temmuz'u her an her dakika yaşadıklarını söyledi. Şehit babası Yiğit, "15 Temmuz'u aziz milletimiz iyi biliyor. 15 Temmuz o kadar önemli bir hadise idi ki darbe değil işgal girişimi idi. Emperyalistlerin, siyonistlerin işgal girişimi idi" dedi.

15 Temmuz şehidinin babasına CHP'lilere hakaretten para cezası15 Temmuz şehidinin babasına CHP'lilere hakaretten para cezası

 

251 ŞEHİT VERDİK

Muhalefet parti genel başkanlarının yaptıkları açıklamaların kendisini kahrettiğini söyleyen şehit babası Yiğit sözlerini şöyle sürdürdü: "Ülkemizde o siyonist güçlerin yandaşları bu darbeyi gerçekleştirmek istediler. Bu kalkışmayı bu ihaneti yaptılar. 251 şehit verdik ve çok ucuz atlattık. 251 şehitten biri de bizim evladımız oldu. Zerre kadar üzülüyorsam namerdim. Keşke biz evlatlarımızın yerine binlerce kez şehit olsak diye Rabbime dua ediyorum. Yani bu vatana bu kadar ihanet edilmez. Bu azizi vatana bu kadar ihanet olmaz. Bu kadar alçaklık olmaz. Biz, bu aziz  vatan uğruna toprakları vatan yapmak için milyonlarca şehit verdik, biz bir evlat vermişiz çok mu? Binlerce evladım olsa bu aziz vatana feda etmezsen namerdim."

SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM

CHP'li yöneticilerin kendisini şikayet ettiğini bundan dolayı mahkemenin kendisine ceza verdiğini söyleyen Yiğit, "Bünyan ilçesinde yaşadığım bir olayda CHP'li yöneticilere söylediğim sözlerden dolayı şikayet edildim ve yargılandım. Ben söylediğim sözlerin arkasındayım. Bu vatanı parçalamak isteyenlere sözümün arkasındayım. Benim yargılandığım mahkemeye otobüslerle geldiler. Hangi şehit cenazesine otobüslerle katıldılar" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 32
  • samimi 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaset kumpasindan sonra , chp terör örgutlerinin yuvasi haline gelmistir.
    Cevapla
  • niksarlı 2 yıl önce Şikayet Et
    şehit kızımın muhterem babası kardeşim ellerinden öpüyorum..türkiyede en fazla hainlerin sesi çıkıyor..ama bu bozuk zihniyet Allahın hesabından ve gazabından kurtulamayacaklar..
    Cevapla
  • Yüksel ERZİNCAN 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP hiç şüphe siz, musibettir, musibettir, kesinlikle musibettir.
    Cevapla
  • kayı boylu 2 yıl önce Şikayet Et
    herkes baba olur ama şehit babası olamaz ALLAH sizlerden razı olsu üzülme YİĞİT BABA chp li şahadetin ne olduğunu bilemez.
    Cevapla
  • Kızılelma 2 yıl önce Şikayet Et
    Şehidin babası olmayı sonuna kadar hak etmiş bir yiğit.ALLAH Razı olsun.Gerçek bir vatan evladı görmek isteyen şehit babasına baksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası
İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı! 14 saatlik yol 7 saate indi