Menekşe Plajına nasıl gidilir? 2021 Menekşe Plajı giriş ücretleri...

İstanbul içinde yer alan en sakin ve sakin plajlardan biri olan Menekşe Kadınlar Plajı, şehrin içinde olup kolayca gidilebilmektedir. Peki Menekşe Plajına nasıl gidilir? Menekşe Plajına giriş ücretleri ne kadar? Menekşe Plajı nerede?

Menekşe Plajına nasıl gidilir? 2021 Menekşe Plajı giriş ücretleri...
Menekşe Plajına nasıl gidilir? 2021 Menekşe Plajı giriş ücretleri...
GİRİŞ 30.07.2021 17:49 GÜNCELLEME 30.07.2021 17:49

Şehrin merkezinde denizin tadını çıkarmak ve sıcak yaz aylarında serinlemek için en güzel alternatiflerden biri olan Menekşe Plajı, İstanbulluların yıllardan en çok tercih ettikleri mekanlardan biridir. Menekşe Kadınlar Plajı, İstanbul’un en sessiz sakin noktalarından biri olan Sarıyer kıyılarında yer alırken ulaşım konusunda farklı tur ve imkan seçenekleriyle kolayca gidilmektedir. 

Sarıyer Menekşe Kadınlar Plajına Nasıl Gidilir?

İstanbul/Sarıyer Garipçe köyünde yer alan Menekşe Plajı, sadece kadınların ve 8 yaşının altındaki erkek çocuklarının girebildiği, şehrin içinde İstanbullulara yaz günlerinin tadını çıkarmalarını sağlayan en güzel ve temiz plajlardan biridir. Sarıyer Menekşe Plajına herhangi bir toplu taşıma olmadığından plaj işletmesinin hizmetiyle İstanbul’un belli noktalarından alınarak Sarıyer oradan 400 kişilik tekne ile yarım saatlik deniz yolculuğunun ardından plaja varılıyor. Akşam saat 17:00’da gemi ve servis yolculuğuyla aynı noktalara bırakılıyor. 

Yiyecek ve içecek girişinin yasak olmadığı Sarıyer Menekşe Plajına arzu ettiğiniz yemeklerle gelebilir, isterseniz de tekneye binmeden önce Sarıyer çarşısından alışveriş yapabilirsiniz. 

Menekşe Plajı Giriş Ücreti

  • Menekşe Plajının gidiş-dönüş servisinden istifade etmek isteyenlerin plaj girişi dahil ödeyecekleri toplam tutar 85 TL’dir. 

  • Kendi araçlarıyla gelecek olanların kişi başı ücreti ise 25 TL’dir.

  • 7-10 yaş üzeri çocukların giriş ücreti 15 TL’dir. 

  • 0-7yaş arası çocuklardan ücret alınmamaktadır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li vekil ortalığı ayağa kaldırdı! Silahlar Teşkilat dizisine ait çıktı
Öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de! Masadaki gündem başlıkları neler?