Esenler Kültür Merkezi'nde aşı olanlara yüzde 40 indirim!

Ülke genelinde koronavirüs vakalarının artmasıyla yeniden kısıtlama gelir mi düşüncesi esnafı da endişelendirirken Esenler Kültür Merkezi işletmecileri ilginç bir uygulamaya imza attı. Aşı olup restorana gelenlere yüzde 40 indirim yapılacak

GİRİŞ 06.08.2021 12:54 GÜNCELLEME 06.08.2021 12:57

Kurban Bayramı sonrası ülke genelinde yaşanan hareketlilik sebebiyle tekrar artan koronavirüs vakaları yeniden kısıtlama endişesini geri getirdi. Son dönemde hastalığa yakalananların tamamına yakınının aşı olmayanlardan olması aşının önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Yeniden eski günlere dönmek istemeyen esnaf da aşı olmakta tereddüt eden vatandaşları teşvik etmek için bazı kampanyalar düzenliyor.
 

AŞI’NI OL YÜZDE 40 UCUZ YEMEK YE!

Esenler’de bazı fırıncılar aşı olmayanlara ekmek satmayacaklarını beyan ederken Esenler Belediyesi Kültür Merkezi de vatandaşları aşıya teşvik etmek için ceza değil, ödül yöntemini seçti. EKM içerisinde bulunan restaurant aşı olanlara aşıyla destek veriyor. Aşı olan vatandaşlar aşı olduğu gün restauranttan hizmet alırsa 3 kişilik ailesi ile birlikte yüzde 40 indirimden yararlanabilecek. Restaurantın girişine asılan afişte, “Aşı olana yüzde 40 indirim. Restaurantımıza gelen 3 kişilik aileye Ağustos ayı boyunca büyük indirim uyguluyoruz. Toplum sağlığı için aşı sizden hizmet bizden” yazıldı.

AŞIYA TEŞVİK İÇİN DÜZENLEDİK

Restaurant  sorumlusu Uğur Acar, “Herkesin aşı konusunda duyarlı olmasını istiyoruz. Müşterilerimizi aşıya teşvik için böyle bir kampanya düzenledik. Bu beladan hep birlikte kurtulacağız. Her işletme kendi imkanı ölçüsünde bu tür kampanyalar yaparsa aşılanma oranlarının artacağını düşünüyorum. Aşı olduğunu gün bize gelen ve bunu belgeleyen müşterilerimize yüzde 40 indirim uyguluyoruz. Tüm müşterilerimizi aşıya olmaya ve restaurantımıza bekliyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar