Manisa'da engelli çift dünya evine girdi! Sevgi engel tanımadı

Manisa'nın Demirci ilçesinde yaşayan bedensel engelli 28 yaşındaki Said Arslan ile 28 yaşındaki Arzu Karataş evlendi. 2016 yılında tanışan çift geçen yıl evlenme kararı alarak kısa sürede evlilik yoluna girdi.

Manisa'da engelli çift dünya evine girdi! Sevgi engel tanımadı
Manisa'da engelli çift dünya evine girdi! Sevgi engel tanımadı
GİRİŞ 24.08.2021 09:26 GÜNCELLEME 24.08.2021 09:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Said Arslan, Arzu Karataş'a geçen yıl temmuz ayında evlenme teklif etti. "Evet" cevabı alan Said Arslan, dünya evine girmek için ilk adım olan söz ve nişanı kısa sürede yaparak 2021 yılı için düğün tarihi kararlaştırdı. Hazırlıklarını tamamlayan bedensel engelli Arzu ve Said çifti havai fişek ve alkışlarla düğün salona gelerek misafirlere gül ve karanfil atarak selamladı. Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'un kıydığı nikahta çifti aileleri, arkadaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Şanlıurfa'da engelli Hüseyin Şat tamirci bulamadı, kendi tamirci dükkanını açtıŞanlıurfa'da engelli Hüseyin Şat tamirci bulamadı, kendi tamirci dükkanını açtı



SEVGİ ENGEL TANIMAZ

Başkan Selçuk, yaptığı konuşmada, çifti tebrik ederek, "Sizin bu güzel davranışınıza herkes gıpta ile bakıyor. Evliliğinizi mutlulukla bir ömür boyu sürdürün." dedi. Başkan Selçuk, çifte Türk bayrağı hediye etti. Çiftin düğünlerinde Mahmutlar Halk Oyunları ekipleri yöresel oyunlarını sergiledi. Damat Said Arslan, yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu söyledi. Evlenmelerine destek sunan herkese teşekkür eden Arslan, "Sevgi engel tanımaz. 2016 yılında tanıştık 2020 yılında nişanladık ve bugün evlenerek birlikteliğimizi taçlandırdık. Düğün sürecinde maddi ve manevi destek sunan herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Gaziantep27 2 yıl önce Şikayet Et
    Sevgi kim?
    Cevapla
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    Sevgi, bize Allah’ımızın cc verdiği rahmettir. Rahmet olmasa kimse kimseyi adam yerine koymaz. Allah’ımız cc yeni evli çifte huzur mutluluk versin inşaAllah. Evde Allah’ın cc kuralları geçerli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!