Taylandlı gelin 7 bin kilometre uzaktan Bursa'ya geldi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde bilgi işlem uzmanı olarak çalışan 40 yaşındaki İlhan Eliyazıcı internetten tanıştığı 28 yaşındaki Taylandlı Aphinya Thammang'a gönlünü kaptırdı. 2 yıl internet üzerinden görüşen çift evlendi.

Taylandlı gelin 7 bin kilometre uzaktan Bursa'ya geldi!
Taylandlı gelin 7 bin kilometre uzaktan Bursa'ya geldi!
GİRİŞ 31.08.2021 12:20 GÜNCELLEME 31.08.2021 12:20
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

İnternet üzerinden tanışan ve 2 yıl bu şekilde görüşen çift daha sonra evlilik kararı aldı. İlk düğünü Tayland'da yapan çift, bu ülkenin âdet ve göreneklerine uygun düğün yaptı. Damat Tayland'daki düğünün ardından gelini alarak Bursa'ya getirdi. Burada da ikinci düğünlerini yapan çifti eş dost ve akrabaları yalnız bırakmadı.

Ağrı'da aşiret düğününe katılan 2 bin kişi 1 milyon değerinde takı taktı!Ağrı'da aşiret düğününe katılan 2 bin kişi 1 milyon değerinde takı taktı!



BİR DÜĞÜN TAYLAND'DA BİR DÜĞÜN BURSA'DA 

İlhan Eliyazıcı, "Bu benim ilk evliliğim, Aphinya ile 2 yıl önce internette tanıştık. 2 yıl boyunda internet üzerinden yazıştık. 2 yılın sonunda evlenmeye karar verdik. İlk düğünü eşimin ülkesi olan Tayland'da oranın âdetlerine göre yaptık. Daha sonra eşimi alarak Bursa'ya getirdim. Burada da yaptığımız düğünle ikinci düğünümüzü yaptık. Çok mutluyum" dedi. Tayland'dan Bursa'ya gelin gelen Aphinya Thammang, "Türkiye'yi ve İlhan'ı çok seviyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 30
  • Yabancıyla evli 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk kızları bu kafayla ilerde türk erkeği bulamayacak. Çünkü erkekler artık uyandı ve yabancılar ile evleniyorlar. Aynen benim yaptığım gibi. Eşim Rus ve çok mutluyuz. Benden nerdeyse hiçbir talebi olmadı hatta altın bile ona zorla ben aldım. Oysa türk kızları hem çok kaprisliler hem güzel değiller, en önemlisi huyları güzel değil hem de altın, araba, ev , yat, kat gibi talepleri bitmiyor. Yabancılar genelde mutluluğa arıyor dünya malı değil. eğer mutluluk arayan ve sizin seven bir yabancı bulursanız kaçırmayın. Türk kızlarında bin kat iyidir.
    Cevapla
  • Memleket 2 yıl önce Şikayet Et
    Afgan ve suriyeli veya ıraklılarla evlenecekler ileride, bence onlar zaten kadına parasını ödedim işe yarasın veya beni vatandaş yapsın gözüyle bakıyorlar . . .
    Cevapla
  • bekir iskender 2 yıl önce Şikayet Et
    şimdi kazandığını yol parasına verir..!!
    Cevapla
  • Karaoğlan 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsan insan olsun yeter ki….. Koçum Allah Mesut Etsin…
    Cevapla
  • Sed 2 yıl önce Şikayet Et
    Inş'Allah gelinimiz müslüman veya en azından hristyandır. Budist veya dinsiz ise, gitti bizim damadın dini imanı...
    Cevapla
  • İlahiyatçı 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş nerden uyduruyorsun bunları. Kuran'da müşrikler ile evlenilmez diyor. Eğer bu gelin budist ise müşriktir. Eğer bir müslüman müşrik ile evlenmişse haram işlemiş olur ama dini imanı yerindendir. İçki içmek de Kuran'da haram ve türkiye'de içen insan sayısı milyonlar seviyesinde. Sapla samanı karıştırmışsın. Bilgin yok ama fikrin var. Haram işlemek insanı günahkar yapar kafir değil.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir bitmediniz. sana mı kalmış adamın dini imanını sorgulamak?
    Cevapla
  • İLHAN 2 yıl önce Şikayet Et
    ilgili kişi benim. Eşim ile evlenmeden önce her şeyi konuşmuştuk. İslam dini hakkında da zaten bilgi sahibiydi. Evlendikten sonra müslüman oldu. Tiktok ve instagramdaki türk kızlarının durumu ortada. Benim eşim köyde büyümüş, aile terbiyesi almış, büyüklerine karşı son derece saygılı bir kişi. Hiçbir fikri olmadan yorum yapanlar var maalesef...
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    hırıstıyan olunca gitmiyormu o nasıl bi düşünce öyle
    Cevapla
  • Murad-ı Rabi 2 yıl önce Şikayet Et
    Dini imanı gitmiyor zina oluyor
    Cevapla
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklarımız İslam ‘a göre yetişmeli. Avrupa da evlilik yapan çocuklarını kaptıran yüzlerce Türk var. Allah cc Ümmeti Muhammed’e hayırlı mübarek nesiller versin, Bizleri korusun inşaAllah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi