Gelin düğünden 1 gün sonra pozitif çıktı, 23 kişiye bulaştırdı

Denizli’nin Çameli ilçesinde düğünden 1 gün sonra şikayetleri üzerine yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkan gelin damatla birlikte 23 kişinin daha koronavirüse yakalanmasına neden oldu.

Gelin düğünden 1 gün sonra pozitif çıktı, 23 kişiye bulaştırdı
Gelin düğünden 1 gün sonra pozitif çıktı, 23 kişiye bulaştırdı
GİRİŞ 29.08.2021 15:28 GÜNCELLEME 29.08.2021 15:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Denizli’nin Çameli ilçesine bağlı Kolak Mahallesi'nde yaşayan Halise N. A. ile Muhammet S. çifti, 22 Ağustos günü mahalledeki okulun bahçesinde düzenlenen düğün ile hayatlarını birleştirdi. Düğünün ertesi günü rahatsızlanan gelin, yakınları tarafından hastaneye götürüldü. Doktorların şüphe üzerine yaptığı korona virüs testi pozitif çıkınca, çiftin düğünü mahalleli için kabusa dönüştü.

Lenfödem teşhisi koydular! 6 saat süren ameliyatla 35 kilogramlık kist alındıLenfödem teşhisi koydular! 6 saat süren ameliyatla 35 kilogramlık kist alındı


DÜĞÜNE KATILAN 23 KİŞİ DAHA POZİTİF ÇIKTI

Kırsal mahalleye gelen filyasyon ekipleri, düğünde gelin ile yakın temas eden kişilerle irtibat kurdu. Filyasyon ekiplerinin çalışmaları ve şikayetleri ortaya çıkan vatandaşların sağlık kuruluşlarına başvurmaları üzerine gelin Halise N.'nin ardından damat Muhammet S. ile birlikte düğüne katılan 23 kişi daha testlerinin pozitif çıkması veya temaslı oldukları gerekçesiyle karantinaya alındı.

CİDDİ POZİTİF VAKA ARTIŞI OLDU

Kırsal Kolak Mahallesi'nde düğünün ardından bir anda korona virüs vaka patlaması yaşandı. Hızlı bir şekilde mahallede önlemleri artıran Çameli Kaymakamlığı, temaslı olabilecek veya şikayetleri oluşan vatandaşların bir an önce filyasyon ekipleriyle irtibata geçmesi için uyarı yaptı. Mahalledeki pozitif vaka sayısında ciddi bir artış yaşanması durumunda, toplu karantina tedbirinin uygulanabileceği belirtildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Emserim biraz Adam gibi düzgün haber yapin gelin evdenmi getirdi virüsü onada Biri bulastirdi burda insanlari sucliyorsunuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi