Eşi koronavirüse yakalanan yeni damat herkesi aşı olmaya davet etti

Adana’nın Kozan ilçesinde Gülüzar İmir adlı gelin düğünden kısa bir süre sonra korona virüse yakalanarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Ramazan İmir, eşinin hastalığı ağır geçirdiğini belirterek, herkesi aşı olmaya davet etti.

Eşi koronavirüse yakalanan yeni damat herkesi aşı olmaya davet etti
Eşi koronavirüse yakalanan yeni damat herkesi aşı olmaya davet etti
GİRİŞ 16.09.2021 17:37 GÜNCELLEME 16.09.2021 17:37
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Korona virüse yakalanan ve Yüreğir Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden eşini hastanede bir an olsun yalnız bırakmayan damat Ramazan İmir, eşinin birinci doz Sinovac aşısını olduktan sonra ikinci doz aşısını olmadan korona virüse yakalandığını ve hastalığı ağır geçirdiğini kaydetti. 

Aşı ve PCR testini reddetti! Otobüse binemediği için 450 kilometre yolu yürüyerek gittiAşı ve PCR testini reddetti! Otobüse binemediği için 450 kilometre yolu yürüyerek gitti


HASTALIĞI AĞIR GEÇİRİYOR

Kendisinin de Biontech aşısını yaptırdığını ve hastalığı hafif şekilde atlattığını belirten Ramazan İmir, tüm vatandaşları aşı olmaya davet etti. İmir, “Geçtiğimiz Pazar düğün yaptık. Eşim birinci doz Sinovac aşısını oldu fakat faydasını göremedik. Ben Biontech aşımı oldum ve rahatım. Ama eşim ikinci doz aşısını olmamıştı. Şuan hastalığını ağır geçiriyor. Herkesi ikinci üçüncü doz aşısını olmaya davet ediyorum” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    1 Doz da olsa aşısını olmuş. Ağır geçiriyor. 1 doz işe yaramıyor mu?
    Cevapla
  • Kürşat Han 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir biontech olan 7 gün hastanede yattı. 3 aşısı olan 3 gün hastanede yattı. Hiç aşısı olmayan 2 gün evde yattı. Bunda bir terslik yok mu?
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    çok mantıklı. bardağın içindeki bir damla suyu görcem diye uğraşıyorsunuz.
    Cevapla
  • Bulut 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim acil şifalar versin inşaallah
    Cevapla
  • Turgut Alp 2 yıl önce Şikayet Et
    Biontech aşısı etkili Sinovac aşısı etkisiz ise neden bu ülke insanına bu lüzumsuz aşıyı vurursunuz ya bir kaç ay sonra Biontech aşısı içinde aynı senaryo uygulanırsa bunun vebali kimde; kime inanacağımızı şaşırdık
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Medya resmen biontec probogandası yapıyor, hani sinovac hastaneye yatışları yüzde yüz engelliyordu Bakan bu açıklamayı yapmıştı, neye kime güveneceğiz biz, yakında biontecte korumuyor diyecekler onada en az üç doz deniyor, birde hatırlatma dozunu es geçemeyelim..
    Cevapla
  • Sivasli 2 yıl önce Şikayet Et
    Haberi nasil okudun ilk doz diyor 2 olmdan hasta olmuş hazir haberi okuyamyon akil veriyon
    Cevapla
  • Gonyalı Yasin 2 yıl önce Şikayet Et
    Soytarılar ve art niyetliler kendine, iyi niyetliler devletine inansın. Senin gibiler de okuduğunu iyi anlasın. Ağzıyla okusun, başka yeriyle değil. Adam iki doz alman aşısı olmuş, kadın tek doz Çin. Kadın hastalanmış, adam değil. Herhalde anladın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı