Diş tedavisi için Almanya'dan Türkiye'ye geldi! Aort damarı değiştirildi

Almanya'dan Türkiye'ye hem yıllık iznini geçirmek hem de diş tedavisi olmak için gelen 61 yaşındaki Hüseyin Bozyer ani başlayan karın ağrısı şikayeti sonrası yaptırdığı check-up sırasında aort damarının yırtılmak üzere olduğunu öğrendi..

Diş tedavisi için Almanya'dan Türkiye'ye geldi! Aort damarı değiştirildi
Diş tedavisi için Almanya'dan Türkiye'ye geldi! Aort damarı değiştirildi
GİRİŞ 04.10.2021 09:27 GÜNCELLEME 04.10.2021 10:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Almanya’nın Wolfen şehrinde otobüs şoförlüğü yapan 61 yaşındaki Hüseyin Bozyer, memleketi Denizli’ye hem yıllık iznini geçirmek hem de diş tedavisi olmak için geldi. Diş tedavisi yaptırırken ani olarak karın ağrısı başlayan Bozyer, tavsiye üzerine Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nde genel sağlık taramasına (check-up) girdi. Sağlık taraması sonucunda Bozyer’in aort damarının yırtılmak üzere olduğu öğrenildi.

Doktorlar şok oldu! Hastanın midesinden 1 kilogramdan fazla çivi, vida ve bıçak çıkarıldıDoktorlar şok oldu! Hastanın midesinden 1 kilogramdan fazla çivi, vida ve bıçak çıkarıldı


SAĞLIK TARAMASINDA FARK EDİLDİ

Sağlık taramasındaki hekimlerin Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları Prof. Dr. Ahmet Baltalarlı ve Prof. Dr. Mustafa Saçar’a yönlendirmesi sonucu yırtılmak üzere olan aort damarı için Bozyer, anjio ünitesine alındı. Gerçekleşen kapalı ameliyat sonrası aort damarı değiştirilen Bozyer, kısa sürede sağlığına kavuşarak Almanya’ya döndü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • emekli öğretmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet diş kliniklerini artık açmalıdır,covitten beri randevu alamıyoruz,özel diş hastaneleri çalışıyor,devletinki neden çlışmıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim