Doktor anne ve kızı aynı hastanede koronavirüse karşı birlikte mücadele ediyor

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde anne Uzman Doktor Ferda Aksel ve kızı doktor Doğa Aksel koronavirüs sevisinde omuz omuza görev yaparak hastaları sağlığına kavuşturmak için mücadele ediyorlar..

Doktor anne ve kızı aynı hastanede koronavirüse karşı birlikte mücadele ediyor
Doktor anne ve kızı aynı hastanede koronavirüse karşı birlikte mücadele ediyor
GİRİŞ 06.10.2021 12:16 GÜNCELLEME 06.10.2021 12:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bolu’da, korona virüs vak'alarının son günlerde hızlı artış göstermesiyle birlikte kentteki hastanelerde yoğunluk yaşanıyor. Sağlık çalışanlarının hastaları iyileştirebilmek için özverili çalışmaları da yoğunlukla birlikte bir kat daha arttı. Korona virüs tedavilerinin yapıldığı hastanelerden birisi olan İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde Uzman Doktor Ferda Aksel ve kızı doktor Doğa Aksel, zorlu süreçte hem birbirlerine destek oluyor hem de hastaları iyileştirebilmek için omuz omuza çalışıyor.

Artvin'de 102 yaşındaki Hatice nine koronavirüsü yendiArtvin'de 102 yaşındaki Hatice nine koronavirüsü yendi


DİRENCİ ZAYIF OLANLAR YATAĞA DÜŞÜYOR

Pandemi döneminde bütün sağlık çalışanlarının birbirlerine destek olduğunu, ancak kendilerinin ayrıca anne kız olarak da birbirlerine destek olduklarını belirten Uzm. Dr. Ferda Aksel, “Salgın şartlarında yaşamaktan hatta çalışmaktan hepimiz yorulduk. Görüyoruz ki Covid-19 virüsü kişiden kişiye geçip yayılırken, direnci zayıf olanları yatağa düşürüyor. Fakat kendini koruyan maske ve mesafe kuralına uyan, aşılarını yaptıranlar virüse karşı dayanıklı oluyor. Toplum bağışıklığını sağlamak için aşılarımızı yaptıralım, maske mesafe kurallarına uyalım" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar önemli ne olursan ol yeterki ayak bağı olma
    Cevapla
  • Orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Masallah Allah korusun kardeslerimizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı