Polisten kaçakçılara suçüstü: 5930 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (KOM) Konya’da gerçekleştirilen operasyonda yaklaşık 6 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Polisten kaçakçılara suçüstü: 5930 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
Polisten kaçakçılara suçüstü: 5930 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
GİRİŞ 07.10.2021 10:26 GÜNCELLEME 07.10.2021 10:26

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Drift yapmanın bedeli ağır oldu: 6700 lira ceza kesildi, ehliyete 60 gün el konulduDrift yapmanın bedeli ağır oldu: 6700 lira ceza kesildi, ehliyete 60 gün el konuldu

İŞ YERİNİ AKARYAKIT DEPOSU YAPMIŞLAR

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan teknik takip ve çalışmalar neticesinde Selçuklu İlçesi Horozluhan Mahallesinde bir işyerinden aparat vasıtasıyla bir araca akaryakıt aktarımı yapıldığı esnada polis ekipleri kaçakçılara suçüstü yaptı. Polis ekiplerince düzenlenen operasyonda baskın yaptığı iş yerinde 5.930 litre kaçak ve karışımlı akaryakıt ele geçirildi. Kaçak akaryakıta el konulurken gözaltına alınan 2 şahıs yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: ZEKİ DURSUN/KONYA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!