3 yıldır karnındaki şişliği önemsemedi! 8 kilogramlık kitle çıkarıldı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yaşayan 55 yaşında 2 çocuk annesi G.C. 3 yıldır karnında şişlik şikayeti olmasına rağmen korktuğu için tedavisini erteledi. Kadının karnından 8 kilo ağırlığında kitle çıkarıldı.

3 yıldır karnındaki şişliği önemsemedi! 8 kilogramlık kitle çıkarıldı
3 yıldır karnındaki şişliği önemsemedi! 8 kilogramlık kitle çıkarıldı
GİRİŞ 06.10.2021 15:04 GÜNCELLEME 06.10.2021 15:04

3 yıldır karnında şişlik şikayeti olan 55 yaşında 2 çocuk annesi G.C, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne müracaat ederek tedavi olmak istedi. Daha önce çeşitli sebeplerle ve korktuğu için tedavisini ertelediği öğrenilen G.C.'nin yapılan muayene ve tetkikleri sonucu tüm karnını kaplayan 50x40x30 santimlik bir kitle tespit edildi.

3 yıldır şişlik sanarak önemsemedi! Bacağından 20 santimetrelik tümör çıkarıldı3 yıldır şişlik sanarak önemsemedi! Bacağından 20 santimetrelik tümör çıkarıldı



8 KİLOLUK KİTLE ÇIKARILDI

Hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi hekimleri Doç. Dr. Yakup Baykuş,  Doç. Dr. Rulin Deniz ve Op. Dr. Alihan Tığlı’dan oluşan ekiple hasta ameliyata alındı. Yapılan başarılı operasyon ile ilgili olarak açıklamada bulunan Yakup Baykuş, “Sağ yumurtalığından kaynaklanan 8 kiloluk kitle tespit edilen ve ameliyatı başarıyla tamamlanan hastamız, yapılan takip ve tedavileri sonrasında 01.10.2021 tarihinde sağlıklı olarak taburcu edildi. Hastamıza öncelikle acil şifalar dileriz. Bu vesile ile pandemi boyunca, bu zor süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen yöneticilerimize, ameliyathanemizde ve kliniğimizde görevli tüm sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı