Ünlü oyuncu Bergüzar Korel o diziye tepki gösterdi: Çocuklarınıza izletmeyin

2 erkek çocuk annesi olan ve şimdilerde 3.kez hamilelik heyecanı yaşayan ünlü oyuncu Bergüzar Korel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dünyanın gündemine oturan diziyle ilgili aileleri uyardı. Korel 'Çocuklarınıza izletmeyin' dedi.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel o diziye tepki gösterdi: Çocuklarınıza izletmeyin
Ünlü oyuncu Bergüzar Korel o diziye tepki gösterdi: Çocuklarınıza izletmeyin
GİRİŞ 15.10.2021 17:06 GÜNCELLEME 15.10.2021 17:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel 2 erkek çocuğu sahibi olmasının yanı sıra şimdilerde kızı Leyla'yı kucağına almak için gün sayıyor. Korel sosyal medya hesabından ebeveynleri uyaran bir paylaşım yaptı..

Ünlü oyuncu Caner Cindoruk'tan 1,5 milyonluk reklam anlaşması!Ünlü oyuncu Caner Cindoruk'tan 1,5 milyonluk reklam anlaşması!


ÇOCUKLARINIZA İZLETMEYİN

Son zamanların en çok izlenen ve konuşulan yabancı dizisi olan Squid Game ile ilgili paylaşım yapan Bergüzar Korel: "Duyduklarıma inanamıyorum. Squid Game izlemeyen çocuk yok. İki gün önce ilk kez açtık ve aklı başında bir ebeveynin çocuğuna bu diziyi nasıl izlemesine izin verdiğini anlamış değilim. Bu dizi asla çocuklara uygun değildir. 'Ama bütün arkadaşlarım izliyor' diyebilir çocuğunuz, cevabı çok net 'bu dizi senin yaşına uygun değil, 18 yaşından küçüksün ve o yaşa gelene kadar bizim sorumluluğumuzdasın ama diğer evlerde olan kurallar bizim sorumluluğumuz dışında.' Anne ve babalara sesleniyorum; rica ediyorum çocuklarınıza bu diziyi izletmeyin. Kanal bile +18 ve intihar uyarısı verirken buna nasıl görmezden geliyorsunuz?" dedi.


 

YORUMLAR 5
  • Sahra 2 yıl önce Şikayet Et
    Dogru demis... hakli...
    Cevapla
  • oflu 2 yıl önce Şikayet Et
    hic samibir insan deyil kendisi ve zatı eşi güven 0
    Cevapla
  • kuart 2 yıl önce Şikayet Et
    bunu izlemeyin binbir gece masallarını mı izlesinler hadi ordan hangi dizinde ahlak dersi veriyorsun ki şimdi ahlak lı mı oldun
    Cevapla
  • Misafir66 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendi oynadigi diziler ve filmler de izlenmez. Hangisinde ahalak var?
    Cevapla
  • emre61 2 yıl önce Şikayet Et
    doğru demiş haklı...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler