Yaka kartı takarak insanları uyarıyordu! Koronavirüse yenik düştü

Kırıkkale'de sosyal mesafeye dikkat çekmek için yakasına taktığı 'tokalaşmak, sarılmak, öpüşmek yasaktır' yazılı kartla dolaşarak vatandaşları tek tek uyaran Yurdalan Eroğlu, yakalandığı korona virüs sebebi ile yaşamını yitirdi.

Yaka kartı takarak insanları uyarıyordu! Koronavirüse yenik düştü
Yaka kartı takarak insanları uyarıyordu! Koronavirüse yenik düştü
GİRİŞ 30.10.2021 12:52 GÜNCELLEME 30.10.2021 12:54
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Kırıkkale Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurdalan Eroğlu, korona virüsü (Covid-19) pandemisinin ilk başladığı gün, sosyal mesafeye dikkat çekmek için yakasına taktığı, "tokalaşmak, sarılmak, öpüşmek yasaktır" yazılı kartla vatandaşları tek tek uyarmıştı. Bir süre önce Eroğlu, aldığı tedbirlerle farkındalık oluşturmaya çalıştığı korona virüse yakalandı. Durumunun ağırlaşması üzerine 65 yaşındaki Yurdalan Erdoğlu, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı.

Anjiyo için gittiği hastanede düşürüldü, kemikleri kırıldı! Sanıklar beraat ettiAnjiyo için gittiği hastanede düşürüldü, kemikleri kırıldı! Sanıklar beraat etti



KORONAVİRÜSE YENİK DÜŞTÜ

Hastanede bir süre yoğun bakımda tedavi gören Eroğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eroğlu’nun cenazesi, dün Nur Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze törenine, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Milletvekili Ramazan Can, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 19
  • Necmettin Sğrek 2 yıl önce Şikayet Et
    Siyonşzmin kiralık sansürcü borazanlarının maskesi bu olayda bir kere daha düştü...
    Cevapla
  • M. Eroglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Kırıkkale bir degerini kaybetti. Güleryüzlü, sevgi dolu her kesimden insanların saydığı ve sevdiği, Ahiliğin en güzel örneklerindendi kıymetli amcam. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • hasan narin 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yurdalan başkanım değerli bir insandı. iyi bir dost iyi bir arkadaştı. KIRIKKALE bir değerini kaybetti..Ama covit belasını onuda buldu..
    Cevapla
  • naci 2 yıl önce Şikayet Et
    mevcut olan hastalığı neydi önce onu öğrenelim korona demek grip demektir tam 7 kişiyi koronadan öldü dediler 4 ü kalple,2 si ciğerlerde tüy halı fabr emeklisi 1 itansiyon düşüklüğünden öldü benim bildiğim hepsine koronadan öldü diye rapor yazıldı doktorum diyen biri varsa açıklasın
    Cevapla
  • mrt6 2 yıl önce Şikayet Et
    korkunun ecele faydası yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri