26 yaşındaki lösemi hastası genç kız koronavirüse yenildi

Artvin'de göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran 26 yaşındaki Eylem Yıldız lösemi olduğunu öğrendi. Tedavisine başlanan Yıldız 5 gün sonra koronavirüse yakalanarak hayatını kaybetti

26 yaşındaki lösemi hastası genç kız koronavirüse yenildi
26 yaşındaki lösemi hastası genç kız koronavirüse yenildi
GİRİŞ 02.12.2021 16:32 GÜNCELLEME 02.12.2021 17:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Artvin’in Borçka ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki Eylem Yıldız, göğüs ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kan kanseri (lösemi) olduğunu öğrendi. Acil tedavisi için Artvin'den Kars´ta bulunan Kafkas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen genç kız, hastanede tedavisi sürerken bu kez Koranavirüs'e yakalandı. Hastalığı öğrenmesinin ardından 5 gün sonra yakalandığı Koronavirüs nedeniyle durumu ağırlaşan genç kız buradan da Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi´ne sevk edildi. İki hastalıkla mücadele edemeyen genç kız, yoğun bakım servisine alındı. Entübe edilen Eylem Yıldız, bugün hayatını kaybederken, Borçka ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Bilim insanlarından korkutan uyarı: Koronayı şiddetli geçirenlerin ölüm riski 2 kat fazlaBilim insanlarından korkutan uyarı: Koronayı şiddetli geçirenlerin ölüm riski 2 kat fazla

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Kurtarılabilirdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna mı yazıyoruz klordioksit'i araştırın diye. Bir bildiğimiz bir tecrübemiz var ki araştırın diye ısrar ediyoruz. Almanya'da içilebilir formda satılıyor.
    Cevapla
  • Sis Dağı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne sık duyar olduk Lösemi'yi. Evet hep vardı ama bu kadar yaygın değildi. Mekanın cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Mevlamiz rahmet eylesin. Ailesine Sabri Cemil nasip etsin
    Cevapla
  • deli 2 yıl önce Şikayet Et
    kızımıza Allah rahmet etsin diyorum. Ey anneler babalar çocuklarımıza eylem, savaş, ateş, gibi negatifliği çağrıştıran isimler yerine şevgi çiçek gibi pozitif isimler koysak olmaz mı. Neyin eylem i anlaşılır gibi değil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'