Muş'ta 7 çocuk annesi kadın ekmek pişirirken tandıra düştü

Muş'ta yaşayan 7 çocuk annesi 42 yaşındaki Hülya Taşdemir ekmek pişirdiği tandıra düştü. Vücudunun büyük bölümünde yanıklar oluşan Taşdemir tedaviye alındı.

Muş'ta 7 çocuk annesi kadın ekmek pişirirken tandıra düştü
Muş'ta 7 çocuk annesi kadın ekmek pişirirken tandıra düştü
GİRİŞ 10.12.2021 12:00 GÜNCELLEME 10.12.2021 12:00
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bulanık ilçesi Kırkgöze köyünde yaşayan 7 çocuk annesi Hülya Taşdemir, baş üstü ekmek pişirdiği tandıra düştü. Oğlu Barış'ın tandırdan çıkardığı Taşdemir, yakınları tarafından Bulanık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Taşdemir, Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'nde sevk edildi.

Yürümekte bile zorlanan İngiliz hasta şifayı Gaziantep'te bulduYürümekte bile zorlanan İngiliz hasta şifayı Gaziantep'te buldu

DAYANILMAZ ACILAR ÇEKİYORUM

Vücudunun büyük bir bölümünde ikinci ve üçüncü derecede yanıklar oluşan Hülya Taşdemir "Yıllardır ekmek pişiririm, Başıma ilk defa böyle bir kaza geldi. Tandırın içine uzanıp ekmeği almak isterken düşmüşüm. Kendime geldiğimde hastaneye götürüyorlardı. Vücudumun her tarafı ağrıyor. Dayanılmaz acılar çekiyorum. Ama buna da şükür" diye konuştu. Tandır kazalarının bölgede çok yaşandığını belirten doktorlar ise ekmek pişiren kadınları uyararak yanlarında mutlaka birilerinin olmasını tavsiye etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • Avşin 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin
    Cevapla
  • arif 2 yıl önce Şikayet Et
    allah şifa versin ama şu tandırları yer altına yapmayın yer üstüne yapınız baş dönünce içeri düşmüş yani bu çok tehlikeli mardin de yer üstü tandır yapılıyor o türü teşvik ettirin
    Cevapla
  • mmt 2 yıl önce Şikayet Et
    teyzem geçmiş olsun ellerinden öperim. inşallah bir daha ki sefere daha dikkatli oluruz. Allah a emanet olun
    Cevapla
  • emin 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH şifalar versin.
    Cevapla
  • Hlt 2 yıl önce Şikayet Et
    vay canım teyzem annemi gördüm bir an simasında.. Allahım acil şifa versin güzel yürekli teyzem.. çok geçmiş olsun. annelerimizi çok sevelim sayalım gençler vakit geç olmadan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı