Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan'ın davası sonuçlandı: Velayet anneye verildi

Ünlü oyuncu Özcan Deniz ve eski eşi oğlunun annesi Feyza Aktan arasındaki velayet davası sonuçlandı. Mahkeme velayetin anne Feyza Aktan'da kalmasına karar verdi.

Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan'ın davası sonuçlandı: Velayet anneye verildi
Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan'ın davası sonuçlandı: Velayet anneye verildi
GİRİŞ 24.12.2021 15:52 GÜNCELLEME 24.12.2021 17:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Oyuncu Özcan Deniz'in 2018 yılında dünya evine girdiği Feyza Aktan ile arasında sular durulmuyor. Bu evlilikten Kuzey isimli bir çocukları dünyaya gelen çift bu kez velayet davasında karşı karşıya geldi. Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasındaki velayet davasında karar verildi.

Özcan Deniz hakim karşısında! Eski eşinden şok iddia: Karşı çıkınca beni duvara vurdu!Özcan Deniz hakim karşısında! Eski eşinden şok iddia: Karşı çıkınca beni duvara vurdu!

GÖRÜŞ GÜNÜ ARTTIRILDI

Mahkeme kararına göre Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan'ın çocukları Kuzey'in velayeti anne Aktan'da kaldı. Ayrıca mahkeme Özcan Deniz'in görüş günlerinin ise arttırılmasına karar verdi. Özcan duruşma salonundan çıkıp ayaküstü açıklama yaptı.

KORUMA ORDUSUYLA GELDİ

Davaya koruma ordusuyla gelen Deniz, verilen kararı henüz bilmediğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Oğlumun yaşı küçük olduğu için hakime hanım olması gerektiği gibi hassas davrandı. Oğlumla görüşme günlerim artırıldı. Oğlum üstündeki haklarım biraz daha düzenlendi. Oğlumun velayetiyle ilgili verilen kararı hala okumadım, anlayamadım. İçeride çok kısa bir konuşma oldu. Okuyunca daha net anlayacağım. Ne karar verildiğiyle ilgili hala net bir bilgim yok."

BİTTİĞİNE İNANAMIYORUM

Avukatıyla birlikte açıklama yapan Feyza Aktan ise "Bir buçuk yılın ardından bir sinir boşalması yaşıyorum. Kararın farkında değilim. Bittiğine inanmıyorum, derin bir nefes almaya ihtiyacım var" şeklinde konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    sanki savaca gidiyor koruma ordusu ne sov pesinde benim korumam var ona gøre karar mi demek evlen sorun cocuk olur sorun en iyiis hic evlenmeyin evlenecek olan da iki hafta kadin programi baksin bir daha evlenmez tv gørdugun popo arkaya dogru uc nr kucuk elbise giyen kadin yada o hayalin kurdugun tv gørdugun erkek kadin gercek hayat da yok iki ay sonra iki taraf bir birinin cukurunu kazar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt