Hülya Koçyiğit'ten Engin Altan Düzyatan'a övgü dolu sözler: Dört dörtlük oyuncu

Yeşilçam'ın usta ismi Hülya Koçyiğit damadı Engin Altan Düzyatan'a övgü dolu sözler sarfetti. Koçyiğit Düzyatan için 'Mükemmel. Dört dörtlük bir oyuncu. Çok güçlü bir oyunculuğu var. Muhteşem güzel bir sesi var' değerlendirmesinde bulundu.

Hülya Koçyiğit'ten Engin Altan Düzyatan'a övgü dolu sözler: Dört dörtlük oyuncu
Hülya Koçyiğit'ten Engin Altan Düzyatan'a övgü dolu sözler: Dört dörtlük oyuncu
GİRİŞ 25.12.2021 17:38 GÜNCELLEME 25.12.2021 17:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Hülya Koçyiğit, günümüz Türk sinemasının düne nazaran çok daha profesyonel olduğunu vurguladı. Teknolojiyi çok daha iyi kullanan, sponsor desteği bulan, dünyaya açılma çabası ve girişimi içinde olup her geçen gün giderek daha da iyi olan bir durumda olduğunu ifade eden Koçyiğit, damadı Engin Altan Düzyatan ile ilgili de samimi açıklamalarda bulunarak, “Mükemmel. Dört dörtlük bir oyuncu. Çok güçlü bir oyunculuğu var. Muhteşem güzel bir sesi var” değerlendirmesinde bulundu.  

Usta oyuncu Hülya Koçyiğit ateş püskürdü: Aşı olmamayı aklım almıyorUsta oyuncu Hülya Koçyiğit ateş püskürdü: Aşı olmamayı aklım almıyor



TÜRK SİNEMASINA ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Türk sinemasının 4 yapraklı yoncasından biri olan Hülya Koçyiğit, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan dijital, video ve ses içerikli dergisi “Samsun E-Dergi” ye verdiği röportajda Türk sinemasına övgüler yağdırdı. Türk sinemasının dünü, bugünü ve yarını ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Koçyiğit, ayrıca damadı Engin Altan Düzyatan’ın oyunculuğu ile ilgili beğenisi anlattı.  
 
GENÇ SİNEMACILARIN GAYRETİNİ TAKDİR EDİYORUM

Türk sinemasının günümüzdeki durumu ile ilgili konuşan Hülya Koçyiğit, “Günümüz Türk sineması düne nazaran çok daha profesyonel, çok daha teknolojiden yararlanabilen, çok daha sponsor desteğini yanına alabilen, dünyaya açılma çabası, gayreti ve girişimi içinde olan her geçen gün de giderek daha da iyi olan bir sinema. Ben genç sinemacıların gayretlerini takdir ediyorum ve Türk sinemasının gerçekten hak ettiği yeri aldığına, alacağına inanıyorum” diye konuştu.  
 


BİR TEK EROL TAŞ'I İÇLERİNDEN AYIRABİLİRİM 

Türk sinemasında kendi dönemde beğendiği aktörlerle ilgili bir soru üzerine Koçyiğit, ayrım yapamayacağını, hepsini beğendiğini, her birinin birbirinden değerli iş arkadaşları olduğunu söyleyerek, “Ama bir tek belki Erol Taş’ı ayırabilirim içlerinden. Çünkü ‘Erol ağabey’ dediğim gerçekten mert, yürekli, çocuk kadar saf, dürüst ve bana her zaman kol kanat germiş bir kişiydi. Herkes onu rollerinin etkisiyle kötü adam olarak tanırdı. Ben tam tersine onu en güvenilecek insan olarak düşünürdüm. Sadece sembolik olarak onu söylemek isterim” şeklinde konuştu.  
 
ENGİN ALTAN DÜZYADAN DÖRT DÖRTLÜK BİZ OYUNCU

Damadı Engin Altan Düzyatan ile ilgili de samimi açıklamalarda bulunan Hülya Koçyiğit, şunları söyledi: “Mükemmel. Dört dörtlük bir oyuncu. Çok güçlü bir oyunculuğu var. İnsanı etkileyen muhteşem güzel bir sesi var. Aktörlüğü için söylenecek çok fazla şey yok. Çünkü kendisini ispat etmiş bir aktör. Ancak insan olarak da öylesine güzel, öylesine insani duygular taşıyan bir kişi. Ailemize çok güzel adapte oldu. Çok iyi bir baba oldu. İyi bir eş oldu. Sevgi dolu bir insan. O nedenle onu çok seviyorum.”  
 
ORGANİK ÜRÜN MERAKIYLA DOMATES VE SALATALIK YETİŞTİRİYOR

Koçyiğit, yıllar sonra bahçeli bir evde yaşama imkanı bulduğunu ve bahçeyle uğraşmaktan keyif aldığını da belirtti. “Bahçeyi, çiçekleri, ağaçları çok seviyorum” diyen Hülya Koçyiğit, “Onun dışında organik ürün merakım yüzünden küçücük bir bostan yaptım. Orada domates, salatalık yetiştirmek bana çok keyif veriyor. Şu anda en keyif aldığım hobim” ifadelerini kullandı.  

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • yiğido 2 yıl önce Şikayet Et
    güzel adam, güzele sanatçı, dizilerini izliyorum.
    Cevapla
  • Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah güzel insan severek izliyoruz.
    Cevapla
  • Ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    Engin Altan ve Timuçin Esen. Bunlar efsane. Gerisi boş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi