Oyuncu Ayberk Pekcan son yolculuğuna uğurlandı

Mersin'de tedavi gördüğü akciğer kanserine yenik düşen oyuncu Ayberk Pekcan, son yolculuğuna alkışlarla uğurlandı.

GİRİŞ 25.01.2022 14:50 GÜNCELLEME 25.01.2022 16:11
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Çok sayıda tiyatro, dizi ve sinema filminde rol alan oyuncu Ayberk Pekcan, ekim ayında sırt ağrısı şikayetiyle başvurduğu hastanede kanser olduğunu öğrendi. Mersin'de özel bir hastanede tedavi gören Pekcan, dün öğleden sonra hayatını kaybetti.

Ayberk Pekcan kimdir ve aslen nerelidir? Ayberk Pekcan neden öldü? Hayatı ve kariyeri...Ayberk Pekcan kimdir ve aslen nerelidir? Ayberk Pekcan neden öldü? Hayatı ve kariyeri...



Pekcan için bugün Muğdat Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Pekcan'ın ailesi, yakınları, Vali Ali İhsan Su, ilçe belediyeleri başkanları, meslektaşları ve çok sayıda seveni katıldı. Törenin ardından Pekcan'ın cenazesi, Tarsus Şehir Mezarlığı'nda defin için alkışlarla uğurlandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 33
  • Reiş 2 yıl önce Şikayet Et
    Batı diye diye bu hale getirdiler,elin dinsiz inin,bütün yaptıklarına özenip taktik ediyorlar,ama kendi dinini sorsan müslümanlıktan bir haberler,çünkü meyletmişler elin gavurunu taklit etmeye,eee tabi etmezse sonra kimse demez sonra bu zavallılara ileri görüşlü diye, sahte Avrupa çakmaları
    Cevapla
  • Guaidoglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Alkislamak cahiliye dönemine ayittir. Kafirler kendinden biri ölünce onu alkislayarak gönderirilerdi. Insanlar ya bilerek yapiyor yada gercekten zir cahil.
    Cevapla
  • ceylan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hala maske ilemi namaz kılınıyor lokantada cafede konserde vb.. yerlerde saatlerce oturulup yiyip içilirken bu ne Allah aşkına yahu.
    Cevapla
  • ziyacan 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ne ya! bu millet iyice sapıtıp zıvanadan çıktı, ahmakca hareketlerle ölene sevgi saygı yerine eziyet edilip aptal konumuna düşülmekte.Rabbim ıslah etsin.
    Cevapla
  • balcılar 2 yıl önce Şikayet Et
    Necip Fazı Kısakürek üstadın ölüm vasiyetinden alıntıdır "Cenazeme çiçek ve bando muzika gönderecek makam ve şahıslara uzaklığımız ve kimsenin böyle bir zahmete girişmeyeceği malum. Fakat bu hususta bir muziplik zuhur edecek olursa, ne yapılmak gerektiği de beni sevenlerce malum... Çiçekler çamura ve bando yüzgeri koğuşuna... Cenazemde, namazıma durmayacaklardan hiç kimseyi istemiyorum! Nede, kim olursa olsun, kadın... Ve bilhassa, ölü simsarı cinsinden imam! Ve "bid"at" belirtici hiçbirşey!... Başucumda ne nutuk, ne şamata, ne medh, ne şu, ne bu... Sadece Fatiha ve Kur"an..." Allah rahmet eylesin üstadım
    Cevapla
  • Oflu 61 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin, amin, amin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti